Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20179 yıl comment_423077 2014 model focus 1.6 tdi aracı 21-03-2017 tarihinde ilk sahibinden 33000 km.de iken aldım.Arabayı 5 tam gün kullanmadım evin avlusunda dururken üzerinde hiçbir işlem yapmadım ve 5 gün sonunda akü boşalmıştı, marş basmadı.ford direkt hattan yol yardımını aradım gelip takviye yapıp çalıştırdık takibeden günde sorunu araştırmaları için yetkili servise gittim,sorun yok dediler ama bu arada araç ilk sahibinde ikende ayni sorunun yaşandığı,garantiden akünün değiştiği vede daha sonra ayni sorunun yaşandığı servis geçmişi ile ilk sahibinden sorularak öğrenmiş oldum. Benzer sorunu yaşamış olanlar varsa veya bu hususta yardımcı olabileceklerin ilgilerini bekliyor tüm forum yönetimi ve üyelerine saygılar sunuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20179 yıl comment_423079 Hocam benzeri sorunu ben yaşadım fakat şöyle oldu.aracım 2012 tdci titanyum. Bahsettiğinizin benzeri akü boşalması bendede oldu 2017 yılında.fakat benim akü bitikti orjinal ford aküsü idi fabrikadan beri üzerindeki aküydü.söktürdüm 1 gün şarj ettirdim.sonuç olarak akünün öldüğünü yeni akü almam gerektiğini söylediler. Ben 1 ay çalıştırmamıştım aracı.yenisini aldık sorun kalmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl comment_423139 Aracın üzerinde sonradan takılan bir ek cihaz var mı acaba? Sürekli elektrik tüketiyor ve arabanın uyku konumuna geçmesini engelliyorsa bitmesine neden olabilir. Önceki aracıma Arvento araç takip cihazı taktırmıştım. Normalde harcadığı 50 mA ama araç o cihaz yüzünden uyku konumuna giremediği için -özellikle kış günlerinde- 3-4 günde aküyü zayıflatıyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl Yazar comment_423230 Sonradan ilave edilmiş bir cihaz söz konusu değil,ilk sahibine;akü'yü daha yükseği ile değiştiriyoruz deyip orijnal olmayan akü takmışlar bu akü takviye sonucu aracı rahatça çalıştırıyor yani aküde sıkıntı olsa şarj tutmaz.Önümüzdeki günlerde aracın servis geçmişi ile ilgili bilgisayar çıktılarını alıp detayları burada paylaşmak istiyorum. İlgilerinize teşekkür ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl comment_423231 2 dakika önce, Mehmet Ak yazdı: Sonradan ilave edilmiş bir cihaz söz konusu değil,ilk sahibine;akü'yü daha yükseği ile değiştiriyoruz deyip orijnal olmayan akü takmışlar bu akü takviye sonucu aracı rahatça çalıştırıyor yani aküde sıkıntı olsa şarj tutmaz.Önümüzdeki günlerde aracın servis geçmişi ile ilgili bilgisayar çıktılarını alıp detayları burada paylaşmak istiyorum. İlgilerinize teşekkür ediyorum. Akünün orjinalliği gibi bir tabir aslında çok doğru değil, hepsi belli üreticiden geliyor. İyi bir marka takılmışsa sorun değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20179 yıl Yazar comment_423305 13 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Akünün orjinalliği gibi bir tabir aslında çok doğru değil, hepsi belli üreticiden geliyor. İyi bir marka takılmışsa sorun değil. Orijinal akü'den kasıt;aracın üzerinde gelen akü idi,yolyardımına gelen eleman ve aracın ilk sahibide akünün değiştirilmiş olduğunu ifade ettiler.Saygılar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın