Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bakıma Gelirsen İyi Arıza Olursa Yandın

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
31 dakika önce, Burak Şenoğlu yazdı:

Yaptırdığınız hizmet garantili oluyor.

O da her zaman değil.

Ford yetkili servisi benim arabanın soğutma suyu haznesini bakım esnasında delmiş. (Böyle diyorum çünkü aracı servise götürdüğümde ne damlatma ne su eksiltme kesinlikle bir sıkıntı yoktu) bakıma girdi çıktı aracı teslim aldım otobandayım bir baktım hararet uyarısı veriyor araç hemen durdum. araçta su yok, su koyuyorum biraz gidiyorum yine su yok. Soğutma suyu haznesi delinmiş aracın koyduğum su akıp gidiyor.Servise döndüm, kabul etmediler. Biz size sağlam teslim ettik dediler. Ne dediysem dinletemedim, lanet olsun dedim aldım yeni su haznesini değiştirttim. Benim için de yetkili servis olayı orada bitti.

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Aydın Baran yazdı:

O da her zaman değil.

Ford yetkili servisi benim arabanın soğutma suyu haznesini bakım esnasında delmiş. (Böyle diyorum çünkü aracı servise götürdüğümde ne damlatma ne su eksiltme kesinlikle bir sıkıntı yoktu) bakıma girdi çıktı aracı teslim aldım otobandayım bir baktım hararet uyarısı veriyor araç hemen durdum. araçta su yok, su koyuyorum biraz gidiyorum yine su yok. Soğutma suyu haznesi delinmiş aracın koyduğum su akıp gidiyor.Servise döndüm, kabul etmediler. Biz size sağlam teslim ettik dediler. Ne dediysem dinletemedim, lanet olsun dedim aldım yeni su haznesini değiştirttim. Benim için de yetkili servis olayı orada bitti.

Sen bize söylemezsen böyle kalırsın işte :D 

Batının iyi yanlarını almıyorsun hiç. :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:
O da her zaman değil.

İstisnalar her zaman vardır. :) Geçmiş olsun araca zarar vermemişiniz en azından..
Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Sen bize söylemezsen böyle kalırsın işte :D 

Batının iyi yanlarını almıyorsun hiç. :smiley2k:

Söylesem mühendislik çözümü üretirdin sen :kıhkıh: var ya adam böyle bantı alıyor akan suya şap diye yapıştırıyor, işte öyle :pist:

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Aydın Baran yazdı:

Söylesem mühendislik çözümü üretirdin sen :kıhkıh: var ya adam böyle bantı alıyor akan suya şap diye yapıştırıyor, işte öyle :pist:

Değişirdik canım, garantisi biziz abi bana gel demedim mi :D 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.