Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20179 yıl comment_419574 Zaman çabuk geçiyor malum geçen yıl bu zamanlar Yakup un da İstanbul dan araştırma aşamasında desteği ile 1.2 polo yu Ankaradan eşime almıştık, bir aydır aracın servise şu kadar gün kaldı uyarılarına kulak verip randevu almıştık. Şu an verilen satte işleme alıp aracı servis alanında ve bakıma başlandı Tabii henüz km yi değil yılı doldurabildik zira güncel km Bu arada servis için ilk karşılama araç servis için teslim alma ve yapılacaklar listesi ve fatura bedeli bilgilendirmesi iyi Bekleme solonu ikram da iyi . Mayıs 10, 20179 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20179 yıl comment_419575 Bekir abi kolay gelsin. 1.2 tsi ile DSG uyumu nasıl? TDI ile uyumunu beğenmiyorum, özellikle kalkışlarda ve ilk 2 vitesteki titremeleri can sıkıcı. (Passat 1.6 TDI DSG kullandım, jetta dan bir nebze daha iyi) benzinli dsg tecrübem yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20179 yıl Yazar comment_419576 Bekir abi kolay gelsin. 1.2 tsi ile DSG uyumu nasıl? TDI ile uyumunu beğenmiyorum, özellikle kalkışlarda ve ilk 2 vitesteki titremeleri can sıkıcı. (Passat 1.6 TDI DSG kullandım, jetta dan bir nebze daha iyi) benzinli dsg tecrübem yok. Aydın, bu ikinci aynı motor ve dsg tercihimiz ve açıkçası ben memnunum gayet iyi bizi şu ana kadar üzüp sıkıntı çıkarmadı 1.2 gibi değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20179 yıl comment_419577 Şimdi, Bekir B. yazdı: 1.2 gibi değil performans olarak mı? Aman üzmesin Abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20179 yıl Yazar comment_419578 Hem yakıt tüketimi hem performans olarak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20179 yıl comment_419586 TSI motor güzel, DSG ile daha güzel... Güzel günlerde kullanın Bekir abi. Bende Golf'e geçtikten sonra umarım servis konusunda bir sorun yaşamam... Tamam bir Şahsuvaroğlu konforu beklemiyorum ama "neden geçtik Golf'e" olmasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20179 yıl Yazar comment_419794 Bakım maliyetini de ekleyelip tamamlayalım Bakım sonrası son kontrolleri yapılıyor ve yıkamaya yönlendirme Kullanılan mazeme ve işçilik dökümü Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın