Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 20179 yıl comment_418907 Günaydin arkadaslar, ustadlar..arac; focus 3 hb, 1.6 dizel titanium + smart..iki ilginc sey ile gune basladim..aslinda 3(uyuyakaldim ilk kez, cocuklari diger ogretmenler kahvalti vs yaptirmis)..hani ugursuz cuma soylentisi var ya..o misal. 1) okulda belletici ogretmendim gece..saat sabah 8 gibi eve gelmek uzere araca gittim..ilk kez gordum, acma butonuyla aynalar tamamen acilmis, sifira sifir gibi..hatta ogrenciler zorlamis oynamistir diye bir kac ogrenciye sordum..kapiyorum kapaniyor, aciyorum normal acidan degilde sifir olunca duruyor..nasil duzelecek ugras dur der iken; icerde kapa ac yapa yapa "pat" diye bir sey duydum ve duzeldi..bu neden olabilir? 2) yurume mesafesi 15 dk ev..carsiya vs ugradim 15 dk da aracla eve ulastim, park ettim 2 ay onceki sey oldu..motor fan sogutma calisiyor..bakimi yaptirdigim gun(100 km gittikten sonra) durunca farketmistim ilk..yeni urun vs derken partikulleri yakmak icin yuksek devir ve uygun viteste o gunler epey kullanmistim araci..bir daha da duymadim..ama bu kadar kisa mesafede, sabahin korunde vs ne olabilir sorun? Eve cikarken hala calisiyordu fan. Yine dizel partikul filtresi mi? Fan sesi link: --35 dakika sonra eklendi-- + Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 20179 yıl comment_418932 Fan test için bile çalışmış olabilir sorun değil. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın