Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Otomatik Katlanır Ayna ve Fan Problemi (13.Cuma)


Misafir

Soru

Günaydin arkadaslar, ustadlar..arac;  focus 3 hb, 1.6 dizel titanium + smart..iki ilginc sey ile gune basladim..aslinda 3(uyuyakaldim ilk kez, cocuklari diger ogretmenler kahvalti vs yaptirmis)..hani ugursuz cuma soylentisi var ya..o misal.

 

1) okulda belletici ogretmendim gece..saat sabah 8 gibi eve gelmek uzere araca gittim..ilk kez gordum, acma butonuyla aynalar tamamen acilmis, sifira sifir gibi..hatta ogrenciler zorlamis oynamistir diye bir kac ogrenciye sordum..kapiyorum kapaniyor, aciyorum normal acidan degilde sifir olunca duruyor..nasil duzelecek ugras dur der iken; icerde kapa ac yapa yapa "pat" diye bir sey duydum ve duzeldi..bu neden olabilir? 

 

2) yurume mesafesi 15 dk ev..carsiya vs ugradim 15 dk da aracla eve ulastim, park ettim 2 ay onceki sey oldu..motor fan sogutma calisiyor..bakimi yaptirdigim gun(100 km gittikten sonra) durunca farketmistim ilk..yeni urun vs derken partikulleri yakmak icin yuksek devir ve uygun viteste o gunler epey kullanmistim araci..bir daha da duymadim..ama bu kadar kisa mesafede, sabahin korunde vs ne olabilir sorun? Eve cikarken hala calisiyordu fan. Yine dizel partikul filtresi mi?

 

Fan sesi link: 

 

--35 dakika sonra eklendi--

+

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 1 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.