Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 2 Navigasyon Güncellemesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar benim 2016 model sync2 navigasyon paketli aracım var. Navigasyon haritamı nasıl güncelleyeceğimi bulamadım. Bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan var mı?

Solved by Misafir

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Servisten güncel NAVI kartını alıp guncelemeniz gerekiyor . 2017 versiyon numaralı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bunun için herhangi bir ücret ödememiz gerekiyor mu peki :wacko:

Yanıtlama zamanı:
19 dakika önce, Yener Yıldırım yazdı:

Bunun için herhangi bir ücret ödememiz gerekiyor mu peki :wacko:

Ücreti karşılığında tabiki.

Tavsiyem 2018 i bekleyin zira 2017 haritasında çok fazla bir değişiklik yapılmamış, en azından bizim araçlardaki mfd kartlarda 3.köprü ve Körfez köprüsü konmamış.

Yanıtlama zamanı:

Fiyat bilgisi varmı, ortalama. Önceki senelerde ne kadara yaptırdınız?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aslında bu güncellemenin parayla yapılacak olması çok kötü. Zaten navigasyon almak için 2000 tl navigasyon paketi parası veriyorsun. Üstüne bi de güncellemek için para veriyorsun. Üstelik Sync 3 sahipleri bu işlemi kendileri ücretsiz olarak yapabiliyor.

Ayrıca ben arabamı alırken navigasyonu olsun diye uğraşırken hiç bir yetkili de bu konuda beni haberdar etmedi.

Ford bu konuda beni çok üzdü gerçekten :(

Yanıtlama zamanı:

Bu bilgiyi nereden aldınız bilmiyorum ama s3 te bedava değil. Ayrıca bu para Ford'a değer harita sahibine gidiyor. Navigasyon parası sistem ücreti. 

Ömür boyu ücretsiz ibaresi olmayan her şirket haritayı ücretli satar Ford'a özgü bir şey değil. 

Yanıtlama zamanı:

İstenen paralar yüksek gerçekten. Ford'a özel bir durum değil, vw'de falan da bu şekilde. Genelde 50 euro ile 150 euro arası fiyatlar çıkıyor. Serviste fiyatlar daha da yüksek olabiliyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sync 3 te internet aracılığıyla güncellemeyi sistem otomatik yapıyor diye biliyorum ben :wacko:

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Yener Yıldırım yazdı:

Sync 3 te internet aracılığıyla güncellemeyi sistem otomatik yapıyor diye biliyorum ben :wacko:

Hayır navigasyon sistemi ile alınan harita sadece serviste güncelleniyor. Sync 3 kendi güncellemesi WiFi ile ve dolaylı gelen haritalar (android iOS) telefonla günceli alıyor veri ile.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu konuda pek bilgi sahibi değilmişim. Cevaplar için teşekkür ederim ;)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.