Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 20179 yıl comment_413889 Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı. Otomatik vitesi ilk kez kullanıyorum. O yüzden soruyorum kafama takıldı. Duracağım zaman frene bastığımda bi gıcırtı gibi bi ses geliyor bu doğal mıdır? Ses şeye benziyor yağmurlu havada yada arabayı yıkadığımızda frene bastığımızda hafif fren ıslak bi sürtünme olur ya öyle bi ses. İnşallah anlatabilmişimdir ☺️ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 20179 yıl comment_413890 Bakmak/duymak lazım. Otomatik veya manuel olması ile alakası yok ama konu frenle alakalı ise. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 20179 yıl Yazar comment_413891 Frenden geliyor eminim. Ama sesin normal olup olmadığı hakkında bi fikrim yok. Otomatik olduğu için araba kendini sürekli ileri atası var ışıklarda durduğumda yavaşça ayağımı frenden çekip tekrar yavaşça frene bastığımda bi sürtünme gıcırtısı geliyor. Araç yeni bilmiyorum bununla alakalı mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 20179 yıl comment_413893 Tahmin ettiğim ses ise sorun yok diğer sürdüğüm tüm araçlarda vardı. Müzik dinleyin biraz, fren sesi dinlemek de nedir Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 20179 yıl comment_413894 Diskin araya taşda girmiş olabilir. Frenlerin de ıslanmış olabilir. Olabilir de olabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 20179 yıl Yazar comment_413895 12 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Tahmin ettiğim ses ise sorun yok diğer sürdüğüm tüm araçlarda vardı. Müzik dinleyin biraz, fren sesi dinlemek de nedir 7 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Diskin araya taşda girmiş olabilir. Frenlerin de ıslanmış olabilir. Olabilir de olabilir... Müzik dinlemeye devam ozaman ? Zafer hocam ıslanmış olsa kuruması zaman alabilir mi? Ford un sıfır araçlarda 1000 km ye kadar olan sürede ücretsiz bakımı mı ne varmış ona çağırdılar ona gittiğimde bi göstereyim ozaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20188 yıl comment_460669 Üstten balatalari kontrol etmeye çalışın. Balatalar bitmiş olmasın. Diskleride kontrol edin. Bazen toz yada pas olduğunda da ses yapar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın