Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl comment_409626 st kapı eşiklerimiz de geldii ,daha önce alıp takan var mıydı bilmiyorum ama herhalde ben tekim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl comment_409627 Merhaba Güle güle kullanın ama bunlarsız bir anlamı pek yok: nereden kaç liraya temin edildi? ve montajı nasıl yapıldı? gibi gibi Bekliyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl Yazar comment_409630 çift fiyatı 600 TL.Allegro dan aldım ikinci el tabi bağlantısını bu gün yapmak istedim tavan lambasının sağ direk kısmındaki yerden elektrik alayım dedim bulamadım malesef uçları.Yarın sigortadan deneyeceğim.Ayrıca parça numarasından sorguladım servis fiyatı yanılmıyorsam adedi (çiftte olabilir) 1433 tl. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl comment_409631 @Gürkan Çakıroğlu yine bir ST'nin canı yanmış bak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl comment_409639 12 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: @Gürkan Çakıroğlu yine bir ST'nin canı yanmış bak Ben ST ci değilim ki ? @Fatih S. ilk ve tek olan sen değilsin. --0 dakika sonra eklendi-- Daha önce yapıldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl comment_409641 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben ST ci değilim ki ? @Fatih S. ilk ve tek olan sen değilsin. --0 dakika sonra eklendi-- Daha önce yapıldı. Cık cık, anlamadı sen. Bir arabayı daha yakmışlar diyorum Alllegro mallegro diyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl comment_409643 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Cık cık, anlamadı sen. Bir arabayı daha yakmışlar diyorum Alllegro mallegro diyorum Yananı görür Allah, şarkıydı dimi o ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl Yazar comment_409646 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben ST ci değilim ki ? @Fatih S. ilk ve tek olan sen değilsin. --0 dakika sonra eklendi-- Daha önce yapıldı. uzun zamandan beridir forumları takip ederim daha önce hiç karşılaşmadım,varsa da gözümden kaçmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl comment_409648 Hayırlı olsun var var trde 5 yada 6 tane gibi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın