Şule Ertuğrul Yağmur Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2017 Öncelikle mrb forumu arastırdım ve sorunuma net bi cvp bulamadigim icin konu actim eger gozden kacirdigim benzer bi konu varsa affınıza sığınıyorum. Sorum şu mk 2 2005 model aracımda 6000 CD Teyp mevcut maddi durumum geregi teybimi degistiremiyorum. Mevcut teybime çok bi masraf yapmadan usb girişi takmam mümkun mü. Bu konuda yardim ci olursaniz sevirim.teybin resmi asagidadir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Yüksel Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Bu şekilde ürünler var ama bunlarda pek ucuz sayılmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şule Ertuğrul Yağmur Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Serkan hocam ilginiz icin tesekkur ederim ama verdiginiz baglanti hata verdi açılmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 (düzenlendi) 19 saat önce, Şule Ertuğrul Yağmur yazdı: Serkan hocam ilginiz icin tesekkur ederim ama verdiginiz baglanti hata verdi açılmadı Bu teybin aux çıkışı yok cd changer çıkışı var ona bağlanan usb sd kart aparatları var 300 tl civarında fiyatları direksiyon kumandası aktif olarak çalışır 6 klasör yaparsınız 99 ar parça trak şeklinde ... aux çıkışı olmuş olsaydı 150 tl ye bluetoothtan auxtan usbden müzik dinleyip bluetoothla telefon görüşmelerinizi yapmaya imkan tanıyan 32 gb usb destekleyen bir modülümüz mevcuttu önerecektim Şubat 21, 2017 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Kara Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 3 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: Bu teybin aux çıkışı yok cd changer çıkışı var ona bağlanan usb sd kart aparatları var 300 tl civarında fiyatları direksiyon kumandası aktif olarak çalışır 6 klasör yaparsınız 99 ar parça trak şeklinde ... aux çıkışı olmuş olsaydı 150 tl ye bluetoothtan auxtan usbden müzik dinleyip bluetoothla telefon görüşmelerinizi yapmaya imkan tanıyan 32 gb usb destekleyen bir modülümüz mevcuttu önerecektim Tavsiyenizi ben alabilir miyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Tavsiyenizi ben alabilir miyim? Tabi bilgi vereyim ürün görselleri bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih çin Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Ben de bunu anlamıyorum arkadas sen koskoca ford sun ya bi usb cok gordun bıze bunlarla ugrasıyoruz [emoji36] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şule Ertuğrul Yağmur Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 21.02.2017 - 13:11 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: Bu teybin aux çıkışı yok cd changer çıkışı var ona bağlanan usb sd kart aparatları var 300 tl civarında fiyatları direksiyon kumandası aktif olarak çalışır 6 klasör yaparsınız 99 ar parça trak şeklinde ... aux çıkışı olmuş olsaydı 150 tl ye bluetoothtan auxtan usbden müzik dinleyip bluetoothla telefon görüşmelerinizi yapmaya imkan tanıyan 32 gb usb destekleyen bir modülümüz mevcuttu önerecektim Serkan bey verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim bahsettiginiz urunu arastiricam umarim uygun bi fiyata bulabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap