Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406166 Öncelikle mrb forumu arastırdım ve sorunuma net bi cvp bulamadigim icin konu actim eger gozden kacirdigim benzer bi konu varsa affınıza sığınıyorum. Sorum şu mk 2 2005 model aracımda 6000 CD Teyp mevcut maddi durumum geregi teybimi degistiremiyorum. Mevcut teybime çok bi masraf yapmadan usb girişi takmam mümkun mü. Bu konuda yardim ci olursaniz sevirim.teybin resmi asagidadir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406171 Bu şekilde ürünler var ama bunlarda pek ucuz sayılmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl Yazar comment_406178 Serkan hocam ilginiz icin tesekkur ederim ama verdiginiz baglanti hata verdi açılmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 20179 yıl comment_406409 19 saat önce, Şule Ertuğrul Yağmur yazdı: Serkan hocam ilginiz icin tesekkur ederim ama verdiginiz baglanti hata verdi açılmadı Bu teybin aux çıkışı yok cd changer çıkışı var ona bağlanan usb sd kart aparatları var 300 tl civarında fiyatları direksiyon kumandası aktif olarak çalışır 6 klasör yaparsınız 99 ar parça trak şeklinde ... aux çıkışı olmuş olsaydı 150 tl ye bluetoothtan auxtan usbden müzik dinleyip bluetoothla telefon görüşmelerinizi yapmaya imkan tanıyan 32 gb usb destekleyen bir modülümüz mevcuttu önerecektim Şubat 21, 20179 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 20179 yıl comment_406437 3 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: Bu teybin aux çıkışı yok cd changer çıkışı var ona bağlanan usb sd kart aparatları var 300 tl civarında fiyatları direksiyon kumandası aktif olarak çalışır 6 klasör yaparsınız 99 ar parça trak şeklinde ... aux çıkışı olmuş olsaydı 150 tl ye bluetoothtan auxtan usbden müzik dinleyip bluetoothla telefon görüşmelerinizi yapmaya imkan tanıyan 32 gb usb destekleyen bir modülümüz mevcuttu önerecektim Tavsiyenizi ben alabilir miyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 20179 yıl comment_406473 Tavsiyenizi ben alabilir miyim? Tabi bilgi vereyim ürün görselleri bunlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406631 Ben de bunu anlamıyorum arkadas sen koskoca ford sun ya bi usb cok gordun bıze bunlarla ugrasıyoruz [emoji36] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20179 yıl Yazar comment_409022 21.02.2017 - 13:11 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: Bu teybin aux çıkışı yok cd changer çıkışı var ona bağlanan usb sd kart aparatları var 300 tl civarında fiyatları direksiyon kumandası aktif olarak çalışır 6 klasör yaparsınız 99 ar parça trak şeklinde ... aux çıkışı olmuş olsaydı 150 tl ye bluetoothtan auxtan usbden müzik dinleyip bluetoothla telefon görüşmelerinizi yapmaya imkan tanıyan 32 gb usb destekleyen bir modülümüz mevcuttu önerecektim Serkan bey verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim bahsettiginiz urunu arastiricam umarim uygun bi fiyata bulabilirim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın