Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2014 Model Arabada Bu Kadar Sorun Normal'mi Sizce ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kavramayi garantiden iyi degistirmisler.benim c maxta hicbir sikinti olmayan kavramaya bitmis dediler kullanici hatasi dediler degistirmediler. Birde araci 2 el almissiniz sizden onceki kullananin nasil kullandigini bilmiyorsunuz. Biraz bana gore kullanim kaynakli sikintilar olabilir.

Insallah en yakin zamanda sikintilar cozulur keyifle binersiniz.

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 5,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Sizin aracın montajı ya Pazartesi sabah ya da Cuma akşamüstü yapılmış. Şaka bir yana bu şans işi ve bu şartlarda sanki şans pek sizden yana değil. Tıkırtıyı servisle çözmeniz lazım.  

• Volkan Ö.
    Volkan Ö.

Benim bir tespitim var. Eğer araç tıkırtı takırtı sesine hasassaniz. Kesin aracınızda bu problem var. Yok benim gibi ne sesi yeaaa hassasiyetindeyseniz. Arkada mehter çalsa önde senfoni olsa duymuyors

• Okurken daraldım   Bende de direksiyondan arada tıkırtı geliyor (bozuk yollarda), elimle direksiyonun altını yoklayınca yumuşak bir bölge var, oraya hafif bası uygulayınca ses kesiliyor ilgi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
41 dakika önce, İlhan Yalçın yazdı:

Kavramayi garantiden iyi degistirmisler.benim c maxta hicbir sikinti olmayan kavramaya bitmis dediler kullanici hatasi dediler degistirmediler. Birde araci 2 el almissiniz sizden onceki kullananin nasil kullandigini bilmiyorsunuz. Biraz bana gore kullanim kaynakli sikintilar olabilir.

Insallah en yakin zamanda sikintilar cozulur keyifle binersiniz.

iyi dilekleriniz için teşekkürler.  bence başka bir servise daha sorun. servisten servise fark var gibi geliyor bana.

Yanıtlama zamanı:
24.01.2017 - 08:58 tarihinde, Selahattin Kara yazdı:

Ercan Bey merhaba. Aracınızda yaşadığınız direksiyonda boşluk hissi ve aracın en ufak çukur veya tümsekten geçerken kendini sağa sola atması sorununun aynısını bende aracımda yaşıyordum. Defalarca ön düzenciye rotçuya gittim bir sorun yok dediler araç kullanmaktan soğumuştum.sonrasında yazlık nokian lastiklerimi kışlık nokian lastiklerimle değiştirince direksiyondaki boşluk hissi ve aracın kendini sağa sola atması sorunu bıçak gibi kesildi.sizin sorununuzda aracın lastiklerinden kaynaklanıyor olabilir.

Selahattin bey ilginiz için sağolun cevabınızı dikkate alacağım inşallah ondandır yoksa artık dayanacak durumda değilim.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

4. madde'deki sorun için servise gittim. servis sesin direksiyon kutusundan geldiğini söyledi. garanti ye iletti. garantide daha önce

(6 ay önce ) garantiden rot mili değiştiği için darbe vardır. mantığı yürütüp reddetti. bende ford direkti arayıp bildirdim, cevap bekliyorum. bu arada servise aracı teslim almaya gittiğimde akü bitti. akü şarjda kaldı 1 gün. 2,5 yılda akü bitmesi normal mi sizce ?

bu arada müşteri hizmetleri inşallah bu sefer yardımcı olur. daha önce başka bişey için aradığımda hiç yardımcı olmadılar.

Fatih büyükkale tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Sorunlarını okuyunca ben bunalıma girdim. Sat arabayı sat. :)

az kaldı :(  zorluyo beni ama sabrediyorum. :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.