Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402162 Kavramayi garantiden iyi degistirmisler.benim c maxta hicbir sikinti olmayan kavramaya bitmis dediler kullanici hatasi dediler degistirmediler. Birde araci 2 el almissiniz sizden onceki kullananin nasil kullandigini bilmiyorsunuz. Biraz bana gore kullanim kaynakli sikintilar olabilir. Insallah en yakin zamanda sikintilar cozulur keyifle binersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl Yazar comment_402170 41 dakika önce, İlhan Yalçın yazdı: Kavramayi garantiden iyi degistirmisler.benim c maxta hicbir sikinti olmayan kavramaya bitmis dediler kullanici hatasi dediler degistirmediler. Birde araci 2 el almissiniz sizden onceki kullananin nasil kullandigini bilmiyorsunuz. Biraz bana gore kullanim kaynakli sikintilar olabilir. Insallah en yakin zamanda sikintilar cozulur keyifle binersiniz. iyi dilekleriniz için teşekkürler. bence başka bir servise daha sorun. servisten servise fark var gibi geliyor bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20179 yıl comment_402975 24.01.2017 - 08:58 tarihinde, Selahattin Kara yazdı: Ercan Bey merhaba. Aracınızda yaşadığınız direksiyonda boşluk hissi ve aracın en ufak çukur veya tümsekten geçerken kendini sağa sola atması sorununun aynısını bende aracımda yaşıyordum. Defalarca ön düzenciye rotçuya gittim bir sorun yok dediler araç kullanmaktan soğumuştum.sonrasında yazlık nokian lastiklerimi kışlık nokian lastiklerimle değiştirince direksiyondaki boşluk hissi ve aracın kendini sağa sola atması sorunu bıçak gibi kesildi.sizin sorununuzda aracın lastiklerinden kaynaklanıyor olabilir. Selahattin bey ilginiz için sağolun cevabınızı dikkate alacağım inşallah ondandır yoksa artık dayanacak durumda değilim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl Yazar comment_406690 4. madde'deki sorun için servise gittim. servis sesin direksiyon kutusundan geldiğini söyledi. garanti ye iletti. garantide daha önce (6 ay önce ) garantiden rot mili değiştiği için darbe vardır. mantığı yürütüp reddetti. bende ford direkti arayıp bildirdim, cevap bekliyorum. bu arada servise aracı teslim almaya gittiğimde akü bitti. akü şarjda kaldı 1 gün. 2,5 yılda akü bitmesi normal mi sizce ? bu arada müşteri hizmetleri inşallah bu sefer yardımcı olur. daha önce başka bişey için aradığımda hiç yardımcı olmadılar. Şubat 22, 20179 yıl Fatih büyükkale tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406693 Sorunlarını okuyunca ben bunalıma girdim. Sat arabayı sat. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl Yazar comment_406694 6 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Sorunlarını okuyunca ben bunalıma girdim. Sat arabayı sat. az kaldı zorluyo beni ama sabrediyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın