Osman Türkol Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2016 Arkadaşlar,Sayın forumdaşlar,kışın Aracınızın motorunun da kedi ölmemesi için ne gibi önlemler alırsınız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 alınabilecek bir önlem ben bilmiyorum... alt taraftan bir şekilde giriyor keretalar. En aracı çalıştırmadan kaputu biraz yumruklamak ama bunuda sadece büyük kedilerde işe yarıyor. yavruları girdiği yerden çıkarmak imkansız. ben 50 km iki yavruyla seyahat etmiştim allahtan birşey olmadan kurtardık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 bizim mahallede yavru kediler çok, her sabah kaputa bir kaç tokat atıyorum kapıyı aç kapa derken çıkar herhalde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Evet bu gerçekten büyük bir sorun, minik dostlarımıza üzülüyorum. Apartman kapısında gördüklerimi içeri alıyorum valla, bundan hoşlanmayanlar varmış çokta Fifi. Bir öğretmen arkadaşın aracında yavru kedi kaçamamış ve maalesef 3-4 bin TL masraf açmıştı... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Bu konu benim aklıma nerden geldi derseniz?Bu aralar benim aracın motorun üstünde kediler soğuktan dolayı cirit atıyorlar.Korkuyom birini kızartacam diye .Ama düşünüyorum bu gün bulursam uygulama yapacam.Bu akşam kedi girmesin bari Motor üstüne --0 dakika sonra eklendi-- Motor la kaput arasında nasıl hareket ediyorlar sa 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Özdemir Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Merhaba herkese Ben tedbiren aracı hemen çalıştırmıyorum. Kontağı açıp ışıklar sönünce kapatıp tekrar açıyorum bu aradada vitesi biraz 1-2 yapıyorum. Tedbiren artık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 bikeresinde kaputu açtığımda kaput keçesi komple kedi tüyü ile kaplanmıştı. Allahtan içeride olduğunda çalıştırmamışım,kesin olarak yapılacak tek önlem yaz aylarının gelmesini beklemek bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Kendimce çözüm buldum bakalım ne dersiniz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Bizim bahçede her gün bir sürü kedi oluyor. Köpeğe mama alırken biraz da kedi maması alıyorum. Artık alıştılar ben kapıdan çıkar çıkmaz etrafımda dolanmaya başlarlar. Bundan dolayı böyle bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim. İlla hazır mama olması gerekmiyor. Yiyebilecekleri herhangi bir şey de olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 7 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Bizim bahçede her gün bir sürü kedi oluyor. Köpeğe mama alırken biraz da kedi maması alıyorum. Artık alıştılar ben kapıdan çıkar çıkmaz etrafımda dolanmaya başlarlar. Bundan dolayı böyle bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim. İlla hazır mama olması gerekmiyor. Yiyebilecekleri herhangi bir şey de olabilir. Süleyman günaydın,kışın kaputun altına kedinin giripte orada sıkışıp ölçmesi.Ben konuyu farklı olsun diye bu isimde açtım.Ama sabah baktım bu gece kedi girmemiş.Artık içim rahat en azından 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökay Arık Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Benim bir komşum ( geçmişi ticari taksi şoförü) motor içinde birkaç noktaya naftalin koyardı..Ben hiç denemedim ama motoruna hiç kedi girmezdi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap