Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20169 yıl comment_383601 Merhabalar, Aracımı bir arkadaşıma emanet verdim. Sonrasında özellikle 90 ve 100 ile giderken vites farketmeksizin arabada sallantı oluyor. Klasik rot problemi gibi geliyor. Çünkü boş vitesde giderken herhangi bir sallantı olmuyor. Ancak 140 160 180 200 ile giderken asla böyle bir sarsıntıda olmuyor. Bu da kafamı karıştırıyor. Ustaya gitmeden bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.Teşekkürler Ekim 11, 20169 yıl Giray Erdoğan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20169 yıl comment_383608 10/11/2016 - 10:58 tarihinde, Giray Erdoğan yazdı: Merhabalar, Aracımı bir arkadaşıma emanet verdim. Sonrasında özellikle 90 ve 100 ile giderken vites farketmeksizin arabada sallantı oluyor. Klasik rot problemi gibi geliyor. Çünkü boş vitesde giderken herhangi bir sallantı olmuyor. Ancak 140 160 180 200 ile giderken asla böyle bir sarsıntıda olmuyor. Bu da kafamı karıştırıyor. Ustaya gitmeden bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.Teşekkürler Görüntü balans diyor ama bu durup dururken ortaya çıkması anormal farklı bir şey de olabilir. Jant belki hasar almıştır. Yetkili bayi şart değil, lastikçilere görünmek yeter. --7 dakika sonra eklendi-- 10/11/2016 - 10:58 tarihinde, Giray Erdoğan yazdı: Sonrasında özellikle 90 ve 100 ile giderken vites farketmeksizin arabada sallantı oluyor Başlıkta ses var demişsin onu şimdi fark ettim, yazıda bahsetmemişsin ama? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20169 yıl Yazar comment_383609 15 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Görüntü balans diyor ama bu durup dururken ortaya çıkması anormal farklı bir şey de olabilir. Jant belki hasar almıştır. Yetkili bayii şart değil, lastikçilere görünmek yeter. --7 dakika sonra eklendi-- Başlıkta ses var demişsin onu şimdi fark ettim, yazıda bahsetmemişsin ama? Ses derken sarsıntıyı kastetmek istemiştim. Hatayı düzelttim teşekkürler :) Ekim 11, 20169 yıl Giray Erdoğan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın