Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20169 yıl Yazar comment_380766 Kullandıkları terim tam olarak " Duz sanziman sistemi" olmayabilir, demek istedikleri esas oarak manuel şanzıman gibi olduğu. Uzmanlık alanları da klasik otomatik şanzıman olduğu için bu tür şanzımanlara bulaşmak istemiyorlar anladığım kadarıyla Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20169 yıl comment_380785 Aydoğmuş şanzıman servisi volkswagen yetkili servislerine dsg konusunda destek veren bir servis. Bana bu servisin söylediği fordun dışarıya bu şanzımanla ilgili parça ve yazılım vermediği için destek olamadıkları Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20169 yıl Yazar comment_380825 11 hours ago, Erhan Erten said: Aydoğmuş şanzıman servisi volkswagen yetkili servislerine dsg konusunda destek veren bir servis. Bana bu servisin söylediği fordun dışarıya bu şanzımanla ilgili parça ve yazılım vermediği için destek olamadıkları O da olabilir. Sizdeki beyin konusunda görüşelim Erhan Bey. Size sağlamken beyin mi değiştirildi? Telefonumu mesaj olarak göndermiştim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20169 yıl Yazar comment_381391 On 22.09.2016 at 10:40 PM, Erhan Erten said: Aydoğmuş şanzıman servisi volkswagen yetkili servislerine dsg konusunda destek veren bir servis. Bana bu servisin söylediği fordun dışarıya bu şanzımanla ilgili parça ve yazılım vermediği için destek olamadıkları Tekrar merhaba Erhan Bey, sizdeki beyin konusunda görüşebilir miyiz? Telefonumu yazmıştım size Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın