Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tek Lastik Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bugun gun boyu mugla ilinde lastikcileri dolandim. Cikma lastik dahi bulamadimki continental inide seceyim.. gercekten her acidan mahrum bir il oldugunu hergun farkli sekilde tecrube ile goruyorum. Ladtikci muhendisler continental i yerden yere vurdular. Bunu sakin kullanma iyi degil vs vs dediler. Turkiyede bu lastik tutulmadi dediler . Zaten kimse de satmiyor. Ozetle aracin ön lastiklerini Michelin Primacy 3 91 V ile degistirdim. Hazirlikli degildim ve hicbir fikrim yoktu. Iki lastige 500 lira para verdim. Benim conti ler 18000 km de 6 mm dis derinligindeler. Yeni aldigim michelin lara alisamadim 70 km yol yaptim . Sakin agresif sert makaslar anlik ivmelenmeler.... ama lastik olü gibi davraniyor bana... gaza basmasam arac sanki gitmeyecek... [emoji52][emoji52] bu lastiklerin sorunu ne acaba

Sessiz ve conforlular ama conti kadar seri degiller...

Yanıtlama zamanı:

Balans yapildi ancak rot yapilmadi. Lastikcide bu konuda bisey demedi.. rot sartmi. Zarari olurmu yaptirmasam

Yanıtlama zamanı:

'Bu lastik' dedikleri nedir? Pahalı lastik Türkiye'de tutmaz zaten. :D

Rot, kolay ayarsızlaşan şey değil ama siz yoldan çıkmayı başarıp lastik kestiniz bu minvalde ona da baktırılabilir ama bu dediğiniz soruna çare olmaz büyük ihtimal.

Ayrıca sadece tek lastik değişimi ile birlikte arabanın nasıl öldüğünü anlayamadım.

Yanıtlama zamanı:
'Bu lastik' dedikleri nedir? Pahalı lastik Türkiye'de tutmaz zaten. [emoji3]

Rot, kolay ayarsızlaşan şey değil ama siz yoldan çıkmayı başarıp lastik kestiniz bu minvalde ona da baktırılabilir ama bu dediğiniz soruna çare olmaz büyük ihtimal.

Ayrıca sadece tek lastik değişimi ile birlikte arabanın nasıl öldüğünü anlayamadım.

Muglata continental lastik bulamadim. Bende sol ön conti sag ön michelin olmaz diyerek batti balik yan gider diyerek ön lastiklerin ikisinide michelin taktim. Lastikler contilerden yumusak ve sessiz. Balans yapildi ikisinede. Ama rot yaptirmadim lastikcide bu yonde telkinde bulunmadi. Bi arkadas oda focuscu dur[emoji41] her lastik degisiminden sonra rot gerekir dedi. Yoksa lastik duzensiz yipranirmis. Asli varmi hocam.. rot yapmadan lastik degismek caizmi[emoji23]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.