Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20178 yıl comment_445485 2 saat önce, H. Cenk yazdı: Bununla birlikte 2 seneyi devirdikten sonra motor sesinin daha fazla içeri geldiğini duymaya başladım. Bence kulak alışıyor bir müddet sonra abi. Araç daha fazla ses almıyordur şu an ilk günküne göre. Motor performansı da böyle bence. Zamanla o performansa alışınca daha fazlasını istiyor insan. Kapı fitilleri de hatalı bir işleme maruz kalmazsa (yakın mesafeden tazyikli su veya hava tutulması gibi) çok zor deforme olur Ford'ta. Yani onlar da sağlamdır bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20178 yıl comment_445490 1 saat önce, Özer Aksu yazdı: Kapı fitillerini değiştirmeyi denesen abi baya farkediyor . Ben bakımda bu şikayetle başvuracağım. Baya teker sesi alıyor içeri aracın üzerinde gelen contac2 ler çok uğultu yapıyordu. jantı 17'' yapınca dunlop sport fm800 taktım yol sesi hissedilir seviyede azaldı. lastikden kaynaklanıyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20178 yıl comment_445497 aracın üzerinde gelen contac2 ler çok uğultu yapıyordu. jantı 17'' yapınca dunlop sport fm800 taktım yol sesi hissedilir seviyede azaldı. lastikden kaynaklanıyor olabilir.43.000 km olmuş muhtemelen lastikten. Yaza doğru değiştirme planım var . Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_445961 Bende de contact2 ler var bir teknyol tutuş anlamında iyi onunda dışında çok sert ve uğultulu. Onun dışında lpg taktırınca bende de ses arttı. Enjektör sesinden diycem ama o ses dışında arttı. Aracım 12 bin olmak üzere. Onun dışında benzinde en ufak ses yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın