Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201610 yıl comment_376566 Focus 3.5 park sensörü taktıran var mı ücreti ne kadar acaba sesli mi görüntülü mü Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201610 yıl Solution comment_376573 İnternete bakmamız daha mantıklı olur arabaya özgü bir parça değil. Size uygun olanı seçmeniz yeterli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201610 yıl comment_376591 Akın bey siz böyle her aklınıza geleni tek tek sorarsanız sizin iş zor görünüyor.bu arabanın kitapçığını bulsanız mesela daha kolay olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201610 yıl comment_376635 35 tl den başlayan universal 1000 tl ye varan oem park sensor kitleri var.artık tercih bütçeye kalmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201610 yıl comment_376654 Disardan Cyclone marka tampon renginde gostergesiz olanlardan taktirdim gayet guzel cok dandik olanlarindan almayin. Serviste cyclone takiyor. Ağustos 20, 201610 yıl BulentGulsahin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409840 Yeni konu açmadan buradan devam edeyim. 2015 focusuma bayiinin sonradan taktığı sesli park sensörü var. Salı gününe kadar işini gayet iyi yapıyordu. O gün bozuldu sanırım. Darbe marbe bir şey yok. Salı gününden beri her geri vitese takmamla sanki bir şeye çok yakınmışız gibi en yüksek perdeden kesintisiz o lanet dıtttt" sesi çıkıyor ve beni mahvediyor. Etraftaki araçların sesini vs. duyamıyorum. Sensör üstüne bir şey gelmiştir diye baktım göremedim, elle temizlemeye çalıştım. Bir şey değişmedi. Bunlar böyle çabuk mu bozulur. Benim yapabileceğim bir şey var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409842 4 dakika önce, H. Cenk yazdı: Yeni konu açmadan buradan devam edeyim. 2015 focusuma bayiinin sonradan taktığı sesli park sensörü var. Salı gününe kadar işini gayet iyi yapıyordu. O gün bozuldu sanırım. Darbe marbe bir şey yok. Salı gününden beri her geri vitese takmamla sanki bir şeye çok yakınmışız gibi en yüksek perdeden kesintisiz o lanet dıtttt" sesi çıkıyor ve beni mahvediyor. Etraftaki araçların sesini vs. duyamıyorum. Sensör üstüne bir şey gelmiştir diye baktım göremedim, elle temizlemeye çalıştım. Bir şey değişmedi. Bunlar böyle çabuk mu bozulur. Benim yapabileceğim bir şey var mı ? Say içmeye gitmekten başka mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409843 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Say içmeye gitmekten başka mı ? sen gitçen mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409844 10 dakika önce, H. Cenk yazdı: sen gitçen mi ? Yarın inş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409848 Şimdi, H. Cenk yazdı: Yeni konu açmadan buradan devam edeyim. 2015 focusuma bayiinin sonradan taktığı sesli park sensörü var. Salı gününe kadar işini gayet iyi yapıyordu. O gün bozuldu sanırım. Darbe marbe bir şey yok. Salı gününden beri her geri vitese takmamla sanki bir şeye çok yakınmışız gibi en yüksek perdeden kesintisiz o lanet dıtttt" sesi çıkıyor ve beni mahvediyor. Etraftaki araçların sesini vs. duyamıyorum. Sensör üstüne bir şey gelmiştir diye baktım göremedim, elle temizlemeye çalıştım. Bir şey değişmedi. Bunlar böyle çabuk mu bozulur. Benim yapabileceğim bir şey var mı ? abi su almıştır sensörler yada kısa devre vardır yağmurdan dolayı ondan öter o Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409849 7 dakika önce, Osman Türkol yazdı: abi su almıştır sensörler yada kısa devre vardır yağmurdan dolayı ondan öter o kendiliğinden kurur mu ? Açıp bakmaları mı lazım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409850 Şimdi, H. Cenk yazdı: kendiliğinden kurur mu ? Açıp bakmaları mı lazım ? kurur abi su almışsa baktın sıcak hava yine aynı ses o zaman kısa devre olabilir bağlantı kablolarını bir kotrol etmek gerek aynı durum bende olmuştu cevap verişim ondan ben biraz kurcaladığımdan o kısımları bende fazla akım çekince ondan yapıyor du Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409855 Şimdi, H. Cenk yazdı: kendiliğinden kurur mu ? benimde ön soldan 2nci arada dııııııııt diye öterdi. bende ifrit olup, pek lazım olmuyor diye soketini çıkarmıştım. geçenlerde aracı yıkamadan alırken bi baktım çalışıyor normal bi şekilde. çocuklar takmış sağolsunlar daha da ötmedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_410013 Akşam eve gittim gene ötüyordu. Ben de burada yazılanlardan Türk işi anladığım kısa devre /temassızlık olabilir diye tüm sensörlere ufak çaplı ymruklar attım. Yumruklardan sonra düzeldi şu ana kadar sorun yok. Tekrarlarsa arabada boksör eldiveni taşımayı düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_410016 Akşam eve gittim gene ötüyordu. Ben de burada yazılanlardan Türk işi anladığım kısa devre /temassızlık olabilir diye tüm sensörlere ufak çaplı ymruklar attım. Yumruklardan sonra düzeldi şu ana kadar sorun yok. Tekrarlarsa arabada boksör eldiveni taşımayı düşünüyorum [emoji3] Cenk Hocam yumruktan sonra görevlerini yapıp yapmadığını paylaşmamışsınız, sesi kesilmiş de :): Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın