Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Park Sensörü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus 3.5 park sensörü taktıran var mı ücreti ne kadar acaba sesli mi görüntülü mü

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:

Akın bey siz böyle her aklınıza geleni tek tek sorarsanız sizin iş zor görünüyor.bu arabanın kitapçığını bulsanız mesela daha kolay olur

Yanıtlama zamanı:

35 tl den başlayan universal 1000 tl ye varan oem park sensor kitleri var.artık tercih bütçeye kalmış.

Yanıtlama zamanı:

Disardan Cyclone marka tampon renginde gostergesiz olanlardan taktirdim gayet guzel cok dandik olanlarindan almayin. 

Serviste cyclone takiyor. 

BulentGulsahin tarafından düzenlendi

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yeni konu açmadan buradan devam edeyim.

2015 focusuma bayiinin sonradan taktığı sesli park sensörü var. Salı gününe kadar işini gayet iyi yapıyordu. O gün bozuldu sanırım. Darbe marbe bir şey yok. Salı gününden beri her geri vitese takmamla sanki bir şeye çok yakınmışız gibi en yüksek perdeden kesintisiz o lanet dıtttt" sesi çıkıyor ve beni mahvediyor. Etraftaki araçların sesini vs. duyamıyorum. Sensör üstüne bir şey gelmiştir diye baktım göremedim, elle temizlemeye çalıştım. Bir şey değişmedi.  

Bunlar böyle çabuk mu bozulur. Benim yapabileceğim bir şey var mı ? 

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, H. Cenk yazdı:

2015 focusuma bayiinin sonradan taktığı sesli park sensörü var. Salı gününe kadar işini gayet iyi yapıyordu. O gün bozuldu sanırım. Darbe marbe bir şey yok. Salı gününden beri her geri vitese takmamla sanki bir şeye çok yakınmışız gibi en yüksek perdeden kesintisiz o lanet dıtttt" sesi çıkıyor ve beni mahvediyor. Etraftaki araçların sesini vs. duyamıyorum. Sensör üstüne bir şey gelmiştir diye baktım göremedim, elle temizlemeye çalıştım. Bir şey değişmedi.  

Say içmeye gitmekten başka mı ? :P 

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Say içmeye gitmekten başka mı ? :P 

sen gitçen mi ? :)  

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, H. Cenk yazdı:

abi su almıştır sensörler yada kısa devre vardır yağmurdan dolayı ondan öter o

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Osman Türkol yazdı:

abi su almıştır sensörler yada kısa devre vardır yağmurdan dolayı ondan öter o

kendiliğinden kurur mu ? Açıp bakmaları mı lazım  ? :) 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, H. Cenk yazdı:

kendiliğinden kurur mu ? Açıp bakmaları mı lazım  ? :) 

kurur abi su almışsa baktın sıcak hava yine aynı ses o zaman kısa devre olabilir bağlantı kablolarını bir kotrol etmek gerek aynı durum bende olmuştu cevap verişim ondan ben biraz kurcaladığımdan o kısımları bende fazla akım çekince ondan yapıyor du

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, H. Cenk yazdı:

kendiliğinden kurur mu ?

benimde ön soldan 2nci arada dııııııııt diye öterdi. bende ifrit olup, pek lazım olmuyor diye soketini çıkarmıştım. geçenlerde aracı yıkamadan alırken bi baktım çalışıyor normal bi şekilde. çocuklar takmış sağolsunlar daha da ötmedi

Yanıtlama zamanı:

Akşam eve gittim gene ötüyordu. Ben de burada yazılanlardan Türk işi anladığım kısa devre /temassızlık olabilir diye tüm sensörlere ufak çaplı ymruklar attım. Yumruklardan sonra düzeldi şu ana kadar sorun yok. Tekrarlarsa arabada boksör eldiveni taşımayı düşünüyorum :D 

Yanıtlama zamanı:
Akşam eve gittim gene ötüyordu. Ben de burada yazılanlardan Türk işi anladığım kısa devre /temassızlık olabilir diye tüm sensörlere ufak çaplı ymruklar attım. Yumruklardan sonra düzeldi şu ana kadar sorun yok. Tekrarlarsa arabada boksör eldiveni taşımayı düşünüyorum [emoji3] 

Cenk Hocam yumruktan sonra görevlerini yapıp yapmadığını paylaşmamışsınız, sesi kesilmiş de :):):):

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.