Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
iyi günler değerli forumdaşlar. Daha önce de sorulmuş okudum ama benim bir de ilavem var. Hız göstergem bazen ilk çalıştırmadan itibaren bazen de yolda giderken iptal oluyor sıfıra düşüyor. sonra 1dakika içinde geri geliyor.Buna ilave olarak bazen km göstergesi de çizgi çizgi oluyor. bi ara gösterge uzun süre geri gelmedi ve motor ışığını yaktı bir hafta kadar yandı sonra söndü kendiliğinden. böyle bi durum yaşayan var mıdır? Hız sensörü arızası km sayacına da git -gel yaptırır mı? Şimdiden teşekkürler...
Soru
Serdar Küçük
iyi günler değerli forumdaşlar. Daha önce de sorulmuş okudum ama benim bir de ilavem var. Hız göstergem bazen ilk çalıştırmadan itibaren bazen de yolda giderken iptal oluyor sıfıra düşüyor. sonra 1dakika içinde geri geliyor.Buna ilave olarak bazen km göstergesi de çizgi çizgi oluyor. bi ara gösterge uzun süre geri gelmedi ve motor ışığını yaktı bir hafta kadar yandı sonra söndü kendiliğinden. böyle bi durum yaşayan var mıdır? Hız sensörü arızası km sayacına da git -gel yaptırır mı? Şimdiden teşekkürler...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap