Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201610 yıl comment_375935 2010 focus collection'da ford 6000 teyplerin orjinal cd disinda bilgisayardan yaptigimiz track formatindaki cdleri calmasi icin bi yontem varmi ?( Teybi degistirip arabanin orjinalini bozmaya karsiyim ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201610 yıl Solution comment_375938 Doğru programla oluşturursanız çalar, özel bir yöntemi yok. Nero gibi. (Google'layabilirsiniz güncel anlatımlar için) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201610 yıl Yazar comment_375946 50 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Doğru programla oluşturursanız çalar, özel bir yöntemi yok. Nero gibi. (Google'layabilirsiniz güncel anlatımlar için) Bazı arabaların orjinal teypleri çalmıyo diye biliyodum ben focustada öyle sandım.Cd yazma programı ve formatı değiştirip deniyim bide.Teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201610 yıl comment_375947 1 saat önce, Aydın K. yazdı: 2010 focus collection'da ford 6000 teyplerin orjinal cd disinda bilgisayardan yaptigimiz track formatindaki cdleri calmasi icin bi yontem varmi ?( Teybi degistirip arabanin orjinalini bozmaya karsiyim ) Focus 2 lerin tüm serileri zaten track cd çalıyor ..Siz cd leri yanlış formatta yazmışınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201610 yıl Yazar comment_375950 4 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı: Focus 2 lerin tüm serileri zaten track cd çalıyor ..Siz cd leri yanlış formatta yazmışınız. Eski arabamın teybinde kullandığım cd leri denemiştim,( oda mp3 çalmıyodu truck yapıyodum ) çalmayınca orjinal olmadığı için çalmıyo diye düşündüm. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın