Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Anahtarsiz çaliştirma Sorunu


Ayaz Bulut

Soru

Arkadaşlar merhaba konuyu yanlış yere açtıysam baştan özür dilerim.Geçen hafta 2010 model focus titanium (anahtarsız çalıştırma özellikli) araç satın aldım.Satıcı biri sağlam diğerinin pilinin bittiğini söylediği iki araç kumandası verdi.Pili bitik olan kumandayla esnafın yolunu tuttum esnaf pili test etti pil sağlam kumanda uzun zaman kullanılmadığı için frekansını kaybetmiş kodlamak gerek dedi 50 tl ücret aldı.Sonra iki kumanda ile aracı test ettim sorun yoktu.Ertesi gün işe gitmek için aracı çalıştırmayı denedim fiyasko ilk denemeden sonra defalarca denedim olmadı ekranda kumanda bulunumadı diyordu.Bu arada kumandanın ikisi de araç içerisinde idi.Diğer kumandayı araçtan uzaklaştırıp denedim nafile marş alma işlemi gerçekleşmiyordu.Sonunda kutup başını çıkarıp biraz bekledikten sonra araç çalıştı bu sefer de hareket halinde iken ekranda sürekli kavramaya basın yazısı çıkıyor ulaştığım yere gelince stop etmeye çalıştım 5 saniye geç algıladı.Hatanın nereden kaynaklandığına dair konu hakkında deneyimi fikri olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 6 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0
28 dakika önce, Berat Hasbek yazdı:

Hoşgeldiniz. Haddime değil ama profil resminiz kendinizi tanıtan profilden çekilmiş bir resim olacak. Forum kurallarında öyle yazıyor. 

Geçmiş olsun bu arada umarım kısa sürede halledersiniz sorunu. :)

Bilmiyordum en kısa sürede ekliycem

--11 dakika sonra eklendi--
13 dakika önce, Özer Aksu yazdı:

İki anahtar araç içerisinde bulundurulmaz. Öncelikle bu durumu ortadan kaldirmalisiniz . Araç içindeki RF algilayicisilarin biri iletişim kuramıyor ya kablosu kopuk ya da bozuk . Bunları kontrol ettiriniz

Tşk ederim yalnız ikinci kumandayı devreye sokmadan önce araçta böyle sorunlar yoktu ta ki 2. kumandayı yaptırdıktan sonra oldu ne olduysa ve tek kumanda bulunduruyorum artık  şuan araç çalışıyor sadece hareket halindeyken kavramaya basın uyarısı çıkıyor ekranda

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Otomatik Mesaj

Bu konu, Otomobiller Hakkında > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
2 saat önce, Ayaz Bulut yazdı:

Araç ne hikmetse 1-2 gündür kendi kendine düzeldi gibi kavramaya basın mesajı gitti sadece stop ederken 5 sn. geç algılıyor bu normal mi sizce?

5 sn çok uzun bir zaman. Bir sorun olduğu kesin. Benim aracım Power tuşuna basar basmaz stop ediyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.