Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1177 Site yenilenmeden önce new c nax hoparlör yardım istemiştim.Arkadaşlardan fazlaca ilgilenen olması sağolsunlar. Kendim olayı çözdüm.Belki diğer arkadaşlarada ışık tutar diye anlatayım.Öncelikli önerim aracınıza ne yaptırısanız yaptırın ama illaki yetkili serviste yaptırın. hoparlöründen memnun olmadığımı anlattım.söktürüp güçlü olan larını taköak istediğimi anlattım.kapı döşemelerini incitmeden söktüler.klipsleri kırarlarsa değil serviste otosanda bile bulamazsınız henüz.Üzerindeki 25 watt çin malı fomoco hoparlörleri söktürüp yerine 4 adet 35 watt kenwood aldım.orijinal hoparlör ebadında mdf halka kestirdim.cuk oturdu.alüminyum kaplamalı bitümlü ziftli bantı ısıtarak kapı saclarının bazı yerlerine içten yapıştırdım.hopörlörlerin arka sacını ziftli bantla yalıtarak titreşimi önlemiş oldum.Kapı döşemelerinin de iç tarafına komple 5 mm pe yalıtım köpük sünger ile yapıştırarak kapladım.döşemeleri yine incitmeden taktılar.Tabii bu işlemleri serviste bir köşede kimseye engel olmadan kendim yaptım.Yoksa fazla uğraşmazlar.Sadece araç gereç yardımı aldım.Harika oldu.Ses çok güzel döşemelerde bas vurunca zıngırtı olmuyor.Ayrıca dikkatle inceledim izolasyon zayıf olduğu için dış ses ve rüzgar sesini tamamen kesti.Harika oldu.Tavsiye ediyorum.Özellikle yağmurlu havalarda yol ve su sesini daha yoğun duyuyordum.Aynı işlemi yakında içten teker davulumbazlarına ve tabana da yapacağım.Maliyeti fazla değil.Bir rula 10 metre bitümlü bant 35 Tl. 5 metrekare pe köoüklü sünger 12 tl.1 litre pattex kutu yapıştırıcı 15 Tl.20 Tl de döşemeleri söken servis elemanına bahşiş.Hepinize komforlu sürüşler. ORHANCA Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1178 Emegine saglık guzel yapmissin. Paylaşım icinde teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201115 yıl comment_1180 Teşekkürler Resim yok bu be yaaaa Resimsiz olur mu bu canım acıklama Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl comment_4550 ben de bu işe girişecektim ancak yetişemedim sökme takma şablonlarını aldım o arada site gitti Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl comment_4557 ben de bu işe girişecektim ancak yetişemedim sökme takma şablonlarını aldım o arada site gitti Dostum site 6 nisan dan beri yenilenerek sunuldu sizlere... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201115 yıl comment_5471 Allah razı olsun gitti ama geri de geldi Güzel de olmuş hem daha hızlı çalışıyor gibi geldi arayüz rahatlamış ama eski mesajlar da gitmiş (mi) sanki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201115 yıl comment_5472 Allah razı olsun gitti ama geri de geldi Güzel de olmuş hem daha hızlı çalışıyor gibi geldi arayüz rahatlamış ama eski mesajlar da gitmiş (mi) sanki? evet...Maalesef tek çözüm bu idi.. Hayırlısı Büyümeye devam edeceğiz sizin sayenizde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201115 yıl comment_5492 Arkadaşlar hani yeni c max de ve yeni focus da ses yalıtımı daha iyileştirilmişti. Hadi eskisini biliyoruz; su sesi, rüzgar sesi, yol sesi diyerek yenisinde de sök tak yapıştır yapacaksak ne diye yeni modellerinde ha bire ses yalıtımından bahsedip duruyorlar. Ya ford bu işi gerçekten bilmiyor ya da bizim kulaklarda bir problem var ya da c segmenti otomobilden d veya e segmenti konforu bekliyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201115 yıl comment_5495 Arkadaşlar hani yeni c max de ve yeni focus da ses yalıtımı daha iyileştirilmişti. Hadi eskisini biliyoruz; su sesi, rüzgar sesi, yol sesi diyerek yenisinde de sök tak yapıştır yapacaksak ne diye yeni modellerinde ha bire ses yalıtımından bahsedip duruyorlar. Ya ford bu işi gerçekten bilmiyor ya da bizim kulaklarda bir problem var ya da c segmenti otomobilden d veya e segmenti konforu bekliyoruz. Yeni C-MAX’in kendini en çok geliştirdiği nokta kuşkusuz yalıtım. Araç eskisinden çok daha sessiz hale getirilmiş. Yükselen hızla beraber rüzgar sesi ise bir miktar içeriye girmeye başlıyor. Bu özelliği sayesinde Grand C-MAX ile uzun yolculuklarda bile kafanız şişmiyor. Mayıs 2011 www.arabam.com Belkide kişiye göre değişiyor biraz yada dediğiniz gibi sınıfına göre beklenti fazla. Birebir test edip bakmak lazım. Eskiye oranla çok iyi olduğu hemen hemen her testte vurgulanıyor. Ama sınıfına oranla nasıl karşılaştırmak gerek. Deneyimler belirleyecek bunu, önyargılı yaklaşılmadan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201115 yıl comment_5502 3 kez sürdüm yok sesi gayet guzel fakat beklentin daha yuksekse yapacak birsey pek kalmiyor. Ayrıca etken Cok. Öncelikle yol olmak uzere Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_10980 herkese merhaba, yeni c max' i alalı yaklaşık 1 ay oluyor. yeni focus' u inceledikten sonra c max' e geçiş yaptım. sedan araçlara oranla çok çok rahat bir sürüşe sahip. donanım seviyesi (bende x paket) pazarda ki diğer araçlara oranla gayet iyi. içerisi cam tavanla birlikte çok ferah bir durumda. insanlar sony diye tutturuyor fakat tuşların yerleri ve büyüklüğünü düşününce sony ye eleştiriler var yurtdışında. ses kalitesi derseniz kullanılan hoparlörler yetersiz geliyor. ama küçük bir değişimle bu sorun rahatca atlatılıyor. eleştirilecek konu otosanın ford' la anlaşmasında navigasyonu dahil etmemesi. ama ilk izlenimlerin olarak hoş ve rahat bir araba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_10986 Merhaba, aramıza hoşgeldiniz Aracınız Hayırlı olsun Keyifli sürüşler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201115 yıl comment_11329 Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız keyifli sürüşler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201115 yıl comment_11898 teşekkürler. kullandıkça daha da sevmeye başladım arabayı. işin enteresan tarafı piyasaya sürüleli nerden baksan bir seneden fazla olmuş arabayı insanların görünce yüzlerinde beliren şaşkınlık. Merhaba, aramıza hoşgeldiniz Aracınız Hayırlı olsun Keyifli sürüşler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın