Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201610 yıl Yazar comment_372969 1 saat önce, Mehmet oktay said: Merhaba aynı şey mi bilmiyorum ama bende de buna benzer birşey olmuştu. Yol da giderken bagaj kapağı açık uyarısı alıyordum. Hem görsel hem sesli. Hatta kasislerden geçerken kapak açılıp kapanıyordu. Kapak kilidinde iki tane karşılıklı siyah sensör var. Ben öyle sanıyorum en azından. onları temizledim. Bir daha bu sorunla karşılaşmadım. Mehmet bey, her bilgi benim için şuanda bir servet değerinde sizin önerinizide deneyeceğim bakalım 2 dakika sonra eklendi / 13 saat önce, Ozan Kar said: İşin ilginci neden sadece kilidi açıyor. Ozan kardeşim birde bagaj kapağınımı açaydı ozaman herhalde çıldırırdım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201610 yıl comment_372984 3 saat önce, Tarık Karadeniz said: Ozan kardeşim birde bagaj kapağınımı açaydı ozaman herhalde çıldırırdım evet daha kötü olurdu tabi ancak, normalde sadece kilidi açan bir sistem yok diye biliyorum. Bu da benim düşünceme göre kısa devre (ki koruması var bende), sinyal karışması vs gibi durumları eliyor sorunu daha karmaşık duruma getiriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201610 yıl Yazar comment_373042 Evet ensonunda arızayı buldum. Yani bugünde yetkili servise gittim ama onlarda çıkartamadılar biraz mantıklı düşünme ile resimdeki modülün bir tane soketini söktüm ve hatayı kesti tabi doğal olarakta otomatik bagajı iptal etmiş oldu. Çıkma parçacıdan temin ettiğim modülü taktım şuan sıkıntısız ve problemsiz çalışmaktadır. Herkeze önerileri için beni yönlendirmeleri için çok teşekkür ederim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın