Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kisa Mesafede Cogunlukla Fanin Devreye Girmesi ?

Featured Replies

Solved by Hasan oksuz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
13 saat önce, Cem Boneval said:

PDF nedir?

DPF: Dizel partikül filtresi

PFD: Partikül filtre deposu

PDF: Portatif döküman formatı (Portable document format - Adobe koymuş adını)

Neyi atlıyorum?

Ayrıca bu konu daha önce şu başlıklarda yer aldı:

Yani daha once acilmis gordum arastirdim istedigim sorunun cevabini bulamadim . Yazim hatalari cep telefondan yazdigim icin olusabiliyor . Ben diyiyorum pdf siz anlayin dpf . Yoksa pdf nin burda ne isi var . Ama hata arayin yazim hatasi baska birsey aramayin sorunun cevabi pdf degil . Konuyu anlamissin ama yanlisimi duzeltmek ile ugrasin . Ben yanlis yere dustum sanirsam ????

Yanıtlama zamanı:

Kurallar açık ve net

d) Foruma girişin geçici olarak engellenmesini gerektirecek haller ve süreler

1- Sürekli ilgisiz kategoriye konu açmak, içeriksiz mesajlar yazmak, yazım kurallarına uymamak, sözlü uyarıya rağmen sürekli ihlal etmek - 3 gün

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
55 dakika önce, Özer Aksu said:

Kurallar açık ve net

d) Foruma girişin geçici olarak engellenmesini gerektirecek haller ve süreler

1- Sürekli ilgisiz kategoriye konu açmak, içeriksiz mesajlar yazmak, yazım kurallarına uymamak, sözlü uyarıya rağmen sürekli ihlal etmek - 3 gün

Niye anlamakta zorluk cekiyorsunuz anlamis degilim cep telefonundan yazdigim icin hatali yazmisim bir anlik hata .   yanlis yazmis oldugum kelimeyi ustune basa basa birde anlamini soyleyerek cevap vermek neyin nesi dalga gecer gibi kafa bulur gibi ... Ki sormak istedigim kelimeyi anladigi halde konunun sorusunada yanlis cevap vermek oda ayri bir durum .

Hasan oksuz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Niye anlamakta zorluk cekiyorsunuz anlamis degilim cep telefonundan yazdigim icin hatali yazmisim bir anlik hata .   yanlis yazmis oldugum kelimeyi ustune basa basa birde anlamini soyleyerek cevap vermek neyin nesi dalga gecer gibi kafa bulur gibi ... Ki sormak istedigim kelimeyi anladigi halde konunun sorusunada yanlis cevap vermek oda ayri bir durum .

Lütfen üslubunuza dikkat edin burası bir tartışma platformu hatalar, yanlışlar olabilir bunları irdelemek ve duzletilmesini istemek bizim görevimiz . Herkes gibi bizde pc başından değil mobil cihazlarimizdan yazıyoruz . Biraz daha dikkat ve özen gösteriniz.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
18 dakika önce, Özer Aksu said:

Lütfen üslubunuza dikkat edin burası bir tartışma platformu hatalar, yanlışlar olabilir bunları irdelemek ve duzletilmesini istemek bizim görevimiz . Herkes gibi bizde pc başından değil mobil cihazlarimizdan yazıyoruz . Biraz daha dikkat ve özen gösteriniz.

Kusurabakmayin ama burda kendimi savunmak icin cevap vermiyorum veya tartismak icinde degil ama bir sorunum var onu cozmeye calisiyorum ve bir kelime

ya el aliskanligi yada hata . Sonucta benim hatam . Eyvallah kabulum bunu kelime yanlis kelimeye aciklik getirerek cevap vermek ki sordugum sorunun cevabi degil bence karsindakine herhangi bir saygi duymuyor demektir . Sordugum soruya yogunlasmak yerine yanlis olan kelimeye yogunlasmak dalga gecmek kafa bulmaktir . ...!

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Hasan oksuz said:

Konuyu anlamissin ama yanlisimi duzeltmek ile ugrasin . Ben yanlis yere dustum sanirsam ????

Böyle algılamanıza üzüldüm. 

Birincisi ben kısaltma konusunda bildiklerimi yazdım, bilmediğim bir kullanım şekli olabilir mi diye merak ederek sordum. 

Bunu düşünmemdeki neden aynı şekilde birden fazla kullanımınız olması idi. 

İkincisi konu DPF sıvısına gelince diğer başlıkları hatırlatmak istedim, belki bir ipucu yakalayabilirsiniz diye. 

Konuyu bu kadar kişiselleştirirseniz yanlış yere düşmeniz pek mümkün. 

Yazım tarzımın yanlış algilanabileceği konusundaki dolaylı uyarınız için de teşekkürler. 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
  • Solution

Evet sorunumu en sonunda cozduk ve ne o ne bu :) tamamen dpf tikali olmasi can cekismesi . Fan suanda daha devreye girmiyor bile ... Klima sayesinde belki ....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.