Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201610 yıl Yazar comment_373051 13 saat önce, Cem Boneval said: PDF nedir? DPF: Dizel partikül filtresi PFD: Partikül filtre deposu PDF: Portatif döküman formatı (Portable document format - Adobe koymuş adını) Neyi atlıyorum? Ayrıca bu konu daha önce şu başlıklarda yer aldı: Yani daha once acilmis gordum arastirdim istedigim sorunun cevabini bulamadim . Yazim hatalari cep telefondan yazdigim icin olusabiliyor . Ben diyiyorum pdf siz anlayin dpf . Yoksa pdf nin burda ne isi var . Ama hata arayin yazim hatasi baska birsey aramayin sorunun cevabi pdf degil . Konuyu anlamissin ama yanlisimi duzeltmek ile ugrasin . Ben yanlis yere dustum sanirsam ???? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201610 yıl comment_373058 Kurallar açık ve net d) Foruma girişin geçici olarak engellenmesini gerektirecek haller ve süreler1- Sürekli ilgisiz kategoriye konu açmak, içeriksiz mesajlar yazmak, yazım kurallarına uymamak, sözlü uyarıya rağmen sürekli ihlal etmek - 3 gün Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201610 yıl Yazar comment_373068 55 dakika önce, Özer Aksu said: Kurallar açık ve net d) Foruma girişin geçici olarak engellenmesini gerektirecek haller ve süreler1- Sürekli ilgisiz kategoriye konu açmak, içeriksiz mesajlar yazmak, yazım kurallarına uymamak, sözlü uyarıya rağmen sürekli ihlal etmek - 3 gün Niye anlamakta zorluk cekiyorsunuz anlamis degilim cep telefonundan yazdigim icin hatali yazmisim bir anlik hata . yanlis yazmis oldugum kelimeyi ustune basa basa birde anlamini soyleyerek cevap vermek neyin nesi dalga gecer gibi kafa bulur gibi ... Ki sormak istedigim kelimeyi anladigi halde konunun sorusunada yanlis cevap vermek oda ayri bir durum . Temmuz 23, 201610 yıl Hasan oksuz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201610 yıl comment_373071 Niye anlamakta zorluk cekiyorsunuz anlamis degilim cep telefonundan yazdigim icin hatali yazmisim bir anlik hata . yanlis yazmis oldugum kelimeyi ustune basa basa birde anlamini soyleyerek cevap vermek neyin nesi dalga gecer gibi kafa bulur gibi ... Ki sormak istedigim kelimeyi anladigi halde konunun sorusunada yanlis cevap vermek oda ayri bir durum . Lütfen üslubunuza dikkat edin burası bir tartışma platformu hatalar, yanlışlar olabilir bunları irdelemek ve duzletilmesini istemek bizim görevimiz . Herkes gibi bizde pc başından değil mobil cihazlarimizdan yazıyoruz . Biraz daha dikkat ve özen gösteriniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201610 yıl Yazar comment_373077 18 dakika önce, Özer Aksu said: Lütfen üslubunuza dikkat edin burası bir tartışma platformu hatalar, yanlışlar olabilir bunları irdelemek ve duzletilmesini istemek bizim görevimiz . Herkes gibi bizde pc başından değil mobil cihazlarimizdan yazıyoruz . Biraz daha dikkat ve özen gösteriniz. Kusurabakmayin ama burda kendimi savunmak icin cevap vermiyorum veya tartismak icinde degil ama bir sorunum var onu cozmeye calisiyorum ve bir kelime ya el aliskanligi yada hata . Sonucta benim hatam . Eyvallah kabulum bunu kelime yanlis kelimeye aciklik getirerek cevap vermek ki sordugum sorunun cevabi degil bence karsindakine herhangi bir saygi duymuyor demektir . Sordugum soruya yogunlasmak yerine yanlis olan kelimeye yogunlasmak dalga gecmek kafa bulmaktir . ...! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201610 yıl comment_373079 Gereksiz uzatılmasa zaten uyarı gelmez. Hala devam ediyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201610 yıl comment_373086 10 saat önce, Hasan oksuz said: Konuyu anlamissin ama yanlisimi duzeltmek ile ugrasin . Ben yanlis yere dustum sanirsam ???? Böyle algılamanıza üzüldüm. Birincisi ben kısaltma konusunda bildiklerimi yazdım, bilmediğim bir kullanım şekli olabilir mi diye merak ederek sordum. Bunu düşünmemdeki neden aynı şekilde birden fazla kullanımınız olması idi. İkincisi konu DPF sıvısına gelince diğer başlıkları hatırlatmak istedim, belki bir ipucu yakalayabilirsiniz diye. Konuyu bu kadar kişiselleştirirseniz yanlış yere düşmeniz pek mümkün. Yazım tarzımın yanlış algilanabileceği konusundaki dolaylı uyarınız için de teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 20169 yıl Yazar Solution comment_378364 Evet sorunumu en sonunda cozduk ve ne o ne bu tamamen dpf tikali olmasi can cekismesi . Fan suanda daha devreye girmiyor bile ... Klima sayesinde belki .... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın