Muhammet Bedirhanoğlu Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2016 2013 model Ford focus 1.6 ti-vct otomatik PowerShift titanium paket 35000 km sunrooflu sony müzik sistemli hasar kayıtsız darbesiz orjinal bir araç buldum. Uzun pazarlık sonucu 57000 TL ye düşürdüm. Siz büyüklerimizden bu araca bu fiyat uygun mudur diye sormak istedim. Soruyu yanlış yerde sormuş olabilirim şimdiden özür dilerim tecrübelerinizi benimle de paylaşırsanız sevirim. Teşekkürler hayırlı ramazanlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır. Ayrıca başlık kurallara uygun olarak değiştirilmiştir.Lütfen kabul ettiğiniz kurallara göz atınız. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Burası galeri değil ama Eğer bu ücreti uygun buluyorsanız alın ve gerisini düşünmeyin Piyasa koşullarına netten bakabilirsiniz zaten nabız orada atıyor maalesef burada değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 (düzenlendi) Araca lpg li binecekseniz hiç bulaşmayın derim ha benzinde binecekseniz alın fiyat normal...Lpg ile bineceksenizde aynı paraya dizel focus alın Haziran 21, 2016 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed E. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2016 Son durum nedir acaba? Ben de sifir Focus trend-x alacagim bu aralar. 67binTL diyor bayiler son. Sonra da tüp taktirip kullanmayi dusunuyorum. Dizelle arasinda 20binTL var sifirda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap