Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Sync Bluetooth Bağlantı Sorunu Ve Sync Güncelleme Yapmak


MehmetG

Soru

Merhabalar. Birkaç hafta önce 2. el focus titanium smart almıştım 2014 model. O günden beri Bluetooth'u ve SYNC'i sorunsuz kullanıyordum. Ancak bu sabah Bluetooth bağlantı sorunu dedi ve birtürlü telefona bağlanamadı. SYNC'i fabrika ayarlarına döndürdüm ve Telefonu SYNC'den sildim. Yine fayda etmedi. Ardından telefondan daha önceden tanımış olduğu SYNC aygıtını da sildim ve ancak bu sefer bağlanabildim.

 

1) Öncelikli olarak bu sorun neden olmuş olabilir? Aklıma takılan söyle bir sorun var araç daha önceden Bluetooth'la alakalı olarak 1 kere servise gitmiş. Arabayı almadan önce serviste sorgularken öğrenmiştik. Genel bir sorun mudur bu ?

 

2) Şimdi ben SYNC'i fabrika ayarlarına döndürdüm ama sürümü eski versiyon mu yoksa mevcut halini mi sıfırladı? Veya ben bu SYNC'i kendim USB vs. takarak güncelleyebilir miyim (nasıl?), veya mutlaka serviste mi yaptırabilirim? Güncelleme yaparsam bir fark olur mu veya en azından yapmalı mıyım ?

 

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 1 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Sync sıfırlama yaptığınızda içindeki program değişmiyor, sonradan yapılan ayarlar/değişiklikler silinmiştir. Sorun telefon kaynaklı da olabilir. Güncellemenin faydası, bu tür sorunlara karşı düzeltmeler içerebiliyor. Sorun tekrar ederse güncellemeyi zaten servis tavsiye edecektir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.