Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38089 İçinide merso gibi yapsalardı zaten o fiyatlara satılmazdı. Ama Dışını çok benzetmişler yaa. Sarkozy denen şerefsizin de taklidini yapıp TÜrkiye'ye satsınlar, Aynı boyda, aynı özelliklerde, onun hakkında planlarım var :claps: :claps: :D bence harika fikir ilkönce evdeki yadigar europadan başlayabilirsin.....oda reno nasılsa.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38090 Evde yadigar Europa var diye kim dedi abi sana O dışarıda Ayrıca ben alınmışlara laf atmadım. Bundan sonra almayalık gibisinden şeyettirdiydim. Europa içinse aklımda güzel fikirler var. Mesela onu da zamanla Focuslaştıracağım inşallah. 2002-2005 arası Focus 1 yapmayı düşünüyorum ileride ya da babam connect gibi bişey alacam ben diyor. Artık hayırlısı. Ama o bana lazım. Ben sarkozy den bahsetmiştim. şey kem küm, Kıvır kıvırabildiğin kadar Bir fastfood markası. Reklam olmasın değil mi? Yav konuyu kaç farklı yerden kıvırmaya çalıştım, yemeğe bile getirdim. Hatırlamazlar galiba benim Europayı artık. :claps: Yani inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38091 neyse....anladık..channel no.5 falan almazsın artıkın...dahada üzmeyelim seni....terledinmi sen ümitcim....birden sıcak bastıda... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38093 Sarkozy Türk lere neden gıcık biliyor musunuz?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl Yazar comment_38096 Sarkozy Türk lere neden gıcık biliyor musunuz?? hangi lider gıcık değil ki? türk ün türkten başka dostu yok.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38097 Çünkü karısını Çok seviyor ama karısı bununla evlenmeden önce İstanbul playboylarının sevdiği hatunlardan biriydi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38098 Çünkü karısını Çok seviyor ama karısı bununla evlenmeden önce İstanbul playboylarının sevdiği hatunlardan biriydi bir rus atasözü derki ÇeÇenden canını Azeriden malını Türktende karını korican Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38100 Bu bilgiyi medyatik bir yakınımdan aldım, hatun da bizim Türk lokumuna çok düşkünmüş Sarkozy de bunu öğrenmiş zaten boy kompleksli adam Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38103 Boy problemide son derece ciddi bir sorun aslında abim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl Yazar comment_38104 Çünkü karısını Çok seviyor ama karısı bununla evlenmeden önce İstanbul playboylarının sevdiği hatunlardan biriydi daha öncede youtube ye carla bruni nin **** kasedi düşmüştü... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38107 Hatta fiyatını da söylemişti yakınım ama unuttum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38109 unuttuğuna göre ederini söylemişler abicim yoksa akılda kalırdı Ben mesela innanın fiyatını duydum şok geçirdim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın