Serkan erden Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2016 merhaba arkadaşlar; focus 3lerin cam su fiskiyeleri ısıtmalımı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Böyle bir donanım vaadi yok. Şansınıza gelirse geliyor. Kış paketi diye bi paketi yok amcaların 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Hepsi değil. Sanırım kış paketli olarak gelenlerin var. Bende tit 2013 var ama ısıtma yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 C-Max te enteresan bu konuda; '12 Trend ısıtmalı idi, '14 Titanium'da yok. Etis öyle diyor... Doğan'ın dediği gibi kış paketi olmalı... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Normalde ısıtmalı ön cam olanlarda 2012 de vardı, güncel durumu bilmiyorum, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 12 dakika önce, Bekir B. said: ısıtmalı Isıtma diyince nedense hep aklıma çöp şiş geliyor. En iyisi gidip yiyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Isıtmalı ön cam olan araçlarda var benim araçta bulunuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aziz AY Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Benim aracimda mevcut 2012 model tit X Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Serkan erden
merhaba arkadaşlar; focus 3lerin cam su fiskiyeleri ısıtmalımı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap