Sezer Özkan Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2016 1999-2005 focus ghia larda araç hareket edince otomatik kapı kilit modu var mı ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ubeyd bayar Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2016 16 saat önce, Sezer Özkan said: 1999-2005 focus ghia larda araç hareket edince otomatik kapı kilit modu var mı ?? yok diye biliyorum. Hatta 2005-2011 de bile yok sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2016 Ben 2004 focusta devreye almıştım. "Kontak anahtarı bir kademe çevrilir (ışıklar yanmalı, motor çalışmamalı), Kapı kiliti üç defa kapa-aç yapılır. Kontak kapama konumuna getirilir. İşlem tekrarlanır. Kontak anahtarı tekrar bir kademe çevrilir (kısa bir ses duyacaksınız), üç defa tekrardan kapa-aç yapılır. Uzun bir ses duyacaksınız, bu durumda devreye alındı demektir." 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sezer Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2016 On 12.05.2016 at 19:08, Murat Kavuk said: Ben 2004 focusta devreye almıştım. "Kontak anahtarı bir kademe çevrilir (ışıklar yanmalı, motor çalışmamalı), Kapı kiliti üç defa kapa-aç yapılır. Kontak kapama konumuna getirilir. İşlem tekrarlanır. Kontak anahtarı tekrar bir kademe çevrilir (kısa bir ses duyacaksınız), üç defa tekrardan kapa-aç yapılır. Uzun bir ses duyacaksınız, bu durumda devreye alındı demektir." focus 1 de kapı kilit düğmesi yok ki nasıl olcak o iş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2016 Bu Şu arabanın içindeki tasarım uyumu 2 kardeşinde de yok ne yazıkki... Bakalım üçüncü nasıl olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Sezer Özkan
1999-2005 focus ghia larda araç hareket edince otomatik kapı kilit modu var mı ??
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap