Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201610 yıl Yazar comment_356198 Direksiyon kutusunda da ses geliyordu,bu sesle beraber,kutuyu servis değişim yaptı,bu dediğim sesinde kutuyla ilgili olduğunu düşünüyordum fakat değilmiş,fren yapmadığım zamanda ses geliyor,olduğu yerde manevra yaparken,çözemedim doğrusu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201610 yıl comment_356324 Aynı sorun bende de var. Ancak ben 1-2 ayda bir defa duyuyorum. Sanki metal bir şeyler birbirine sürtüyormuş gibi bir ses. Frenle alakası yok. geri geri giderken anlık geliyor sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201610 yıl Yazar comment_357169 Gaz pedalına basışta çıt çıt ses geliyor,dün bu ses debriyajda da başladı,yağlanacak bir yeri varmıdır ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201610 yıl comment_358245 arkadaşlar ikidir aynı sıkıntıyı yaşıyorum bende.. geri gelirler bi yere yanaşırken metal sürtmesi gibi bir ses geliyor direksiyon ağırlaşıyor anlık ve sonra yine normale dönüyor. ciddiye alınacak bir ses mi acaba??? yarın bir sıkıntı yaratırmı ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın