Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Serkan GÜRLE

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Serkan GÜRLE Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    BURSA
  • Arabam:
    15 Focus Tdci Trend X
  • Meslek:
    Muhasebeci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Serkan GÜRLE's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. Anlıyorum,Hafta sonu söküp deneyeceğim,insanın hiç aklına gelmeyecek bir yer,tebrik ederim ustanızı,servis bulamıyorum abi dedi en son bana peki hafif bozuk yolda lokurtu geliyormuydu sizin araçtanda ? bazen frene bastığımda bu lokurtu azalıyordu.hayret bu uç kısım o sesi nasıl yapıyor enterasan...sanki çekiçle bir yere vuruyormuşcasına tak diye ses yapıyor
  2. Teşekkür ederim Serkan bey,dış tarafı dediğiniz anlayamadım,örneğin sol taraftaki iki balatayı söktüm,ikisinide traşlıyorum öylemi ? balatayı incelteyim yani ?
  3. Herkese iyi günler, 2015 dizel focus aracımda belli bir süre ileri gidip yada rampa aşağı inerken haliyle fren yapıldığında, durup geri gelip frene hafif dokunsam bile sol önden geldiğini düşündüğüm tak diye bir ses geliyor.Tekrar geri gelip fren yaptığımda bu ses olmuyor.Otokoç Bursa'da yaklaşık 3-4 gün yapılan kontrollerde fren kaliperleri dahi değişti,motor takozları,salıncaklar,amortisörler,şanzuman takozları kontrol edildi hiçbirşey bulunamadı,Servisin dediğine göre bu tür şikayetler gelmeye başlamış,Otokoç servisleri kendi arasında mailleşiyormuş,sorunun kaynağını bulursanız haberleşelim diye.En son balataları değiştirmeyi düşünüyorum,bakalım bir faydası olacakmı..
  4. Serkan GÜRLE

    Fren Kaliperi Mi ?

    Merhaba Arkadaşlar, 2015 dizel focus aracımda belli bir süre ileri gidip,geri gelirken fren yaptığımda önden tak diye ses geliyor,tekrar denediğimde aynı sesi yapmıyor,ancak ileri gidip fren yapıp sonra geri gelirken fren yaptığımda aynı ses tekrar oluşuyor.
  5. Gaz pedalına basışta çıt çıt ses geliyor,dün bu ses debriyajda da başladı,yağlanacak bir yeri varmıdır ?
  6. Direksiyon kutusunda da ses geliyordu,bu sesle beraber,kutuyu servis değişim yaptı,bu dediğim sesinde kutuyla ilgili olduğunu düşünüyordum fakat değilmiş,fren yapmadığım zamanda ses geliyor,olduğu yerde manevra yaparken,çözemedim doğrusu.
  7. Evet Cem bey, direksiyon tam dönük değilken geri harekette de yapıyor geri fren yaptığımda da oluyor ama dediğim gibi belli bir süre ileri gidipte geri hareket edince ses oluyor.ilk hareketi geri yaptığımda ses yok,servis çoğunda böyle sesler oluyor dedi.
  8. Yok hayır tam değil,örneğin bir yere yanaşırken yada iki araba arasından çıkarken ilk geri harekette önden ses geliyor,yada direksiyon düzken geri gelip fren yaptığımda da aynı ses oluyor.Yalnız bu ses her geri gidişte değilde belli bir süre ileri gidip ilk geriye hareket ettiğimde oluyor.
  9. Merhaba Arkadaşlar, 2015 1.6 tdci focus aracım geri manevra yaparken direksiyon sağa yada sola çevrili iken önden lok diye bir ses geliyor,sanki birşey o an kendini bırakıyor,bu sorunla karşılaşan yada çözümünü bulan varmıdır ?
  10. 50.000 km hepsini ben yapsaydım belki bu kadar ses olmazdı ikinci el aldım Otokoçun kendi aracı..
  11. 2015 model 8.000 km ve 2015 model 13.000 Km araçları denedim,herhangi bir sorun yok,kendi aracım 48.000 kmde parke taş yollarda ses çok,ayrıca frene hafif dokunduğumda bile bir hırıltı var biraz daha fazla basınca hırıltı yok.Merkezden teknik eleman gelip incelemiş sesin var olduğunu fakat ses, onların deyimi ile 10 üzerinden 8 miş,10 üzerinden 6 - 5 olursa değişim olurmuş....2015 model araca bin bu sesleri çek birde bunlar böyle direksiyon kutusu değişse bile bir süre sonra ses yeniden gelecek diye cevap al,aracı satıp tekrar eski kullanmış olduğum markaya dönüş yapacağım.
  12. Dün otokoç'dan arandım,merkezden yetkili birinin geldiğini aracı test ettiğini sesin geldiğini fakat ses daha artarsa değişim olabileceğini söylemiş,bende 2015 model bir araca bu ses yakışıyormu diye cevap verdim,daha sonra otosona ve otokoç merkeze uzun bir yazı yazdım,tekrar arandım durumu anlattım yeniden değerlendirmeye alınacağını söylediler.
  13. Merhaba Arkadaşlar, Bursa Otokoç'a ait ikinci el focus aldım.Araç parke yollarda yada bozuk yollarda kullanıldığında ön takımdan sesler geldiğini duydum,aynı zamanda geri gelirken direksiyon sağa yada sola dönükken ''tak tak'' diye sesler geliyordu.Servisten randevu alındı,araç incelendi herhangi bir sorun olmadığı söylendi,ben ısrarla sesler var duymuyor musunuz dediğimde başka bir araç denedik ondan sesler gelmediğini farkettik.Ben bu sorunları dışarda buldururum şikayet ederim sizi dedim,ozaman bırakın aracı dediler,direksiyon kutusundan olabilir dediler,geçen gün aradılar merkezle yazıştık,aracı onlar deneyecek dediler,yarın aracı bırakacağım bakalım ne olacak. Aracı dışarıda kendisine güvendiğim ustaya gösterdim,ben daha direksiyon kutusu demeden,kutu arızalı dedi. Eğer direksiyon kutusunu değiştirmezlerse otosana mı mail atmalıyım yada forda mı ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.