Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201610 yıl comment_352008 bugüne kadar bir kaç kere başıma geldi, forumda okuduğumu hatırlamıyorum. kapıları yada bagajı kumandadan açamıyorum zaten kilitli oluyor ama kilitleme de çalışmıyor. Mekanik anahtarla açtığım an normale dönüyor (alarm da çalıyor, alarm takmadan öncede olmuştu sanırım). Kullanım klavuzunda araç uzun süre kullanılmadığında gücü korumak için devreye girdiği yazıyor ama bende tam tersi oldu yani 3 hafta kullanmadığım da olmadı ama yarım saat sonrasında olduğu oldu. Fikri olan? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201610 yıl comment_352076 bugüne kadar bir kaç kere başıma geldi, forumda okuduğumu hatırlamıyorum. kapıları yada bagajı kumandadan açamıyorum zaten kilitli oluyor ama kilitleme de çalışmıyor. Mekanik anahtarla açtığım an normale dönüyor (alarm da çalıyor, alarm takmadan öncede olmuştu sanırım). Kullanım klavuzunda araç uzun süre kullanılmadığında gücü korumak için devreye girdiği yazıyor ama bende tam tersi oldu yani 3 hafta kullanmadığım da olmadı ama yarım saat sonrasında olduğu oldu. Fikri olan? Son 1 aydır aynı durum benim başıma geldi 5-6 defa ama ben bu durumu işyerimin 200 metre çaprazda emniyet müdürlüğü var sinyal kesicilere bağladım çünkü hep iş yerinin önünde başıma geldi Daha önce hiç başıma gelmedi bu arada yedek anahtarı kullandım 10 gün onda da aynısı olunca o kanıya vardım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201610 yıl Yazar comment_352083 Bende öyle bi durum yok sanırım geçen evin orda oldu, burger kingte oldu bi kere. Bi kere daha evin önünde oldu. Başka oldumu yada nerde oldu hatırlamıyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın