Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351208 Arkadaşlar Merhaba, Aranıza yeni katıldım. Geçen hafta almış olduğum 2015 focus titanium aracımdaki ekranda navigasyona tıkladığım zaman sd kart takın uyarısı veriyor. Bu sd kart için servisi aradım kartın 263 tl+kdv fiyat verdi fakat ellerinde yokmuş. Bu sd kartı başka nereden temin edebilirim bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl Solution comment_351210 Diğer servislerden veya internetten (Yurt dışı siteleri dahil) Örnek link: http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-NAVIGATION-SYNC-SD-CARD-MAP-EUROPE-F5-2016-/322038167616 Ayrıca servis size bu kartı temin etmek zorunda, talep edin acil olarak getirsinler aksi halde Otosan'a ileteceğim deyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351211 Fiyat uygunmuş. Almanya'da 119 euro fiyatı var ebay de. 2016 tüm Avrupa + TR Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl Yazar comment_351215 28 dakika önce, Yakup Çağatay said: Diğer servislerden veya internetten (Yurt dışı siteleri dahil) Örnek link: http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-NAVIGATION-SYNC-SD-CARD-MAP-EUROPE-F5-2016-/322038167616 Ayrıca servis size bu kartı temin etmek zorunda, talep edin acil olarak getirsinler aksi halde Otosan'a ileteceğim deyin. aracı 2.el aldım üzerinde sd kart yoktu yine de vermek zorundalar mı? birde aracımda navigasyon paketi olması gerekiyor, bu paketin olup olmadığını nereden anlarım? ekranda sağ üstte navigasyon yazıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351217 6 dakika önce, Samet Can said: aracı 2.el aldım üzerinde sd kart yoktu yine de vermek zorundalar mı? birde aracımda navigasyon paketi olması gerekiyor, bu paketin olup olmadığını nereden anlarım? ekranda sağ üstte navigasyon yazıyor. Navi yazıyorsa vardır. Hocam yetkili servis bu tür şeylerin temini için var tabiki getirtmek zorunda. Kaza yapıyorsunuz elimde kaporta yok diyebilir mi, yoksa getirtecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351218 5 dakika önce, Samet Can said: aracı 2.el aldım üzerinde sd kart yoktu yine de vermek zorundalar mı? birde aracımda navigasyon paketi olması gerekiyor, bu paketin olup olmadığını nereden anlarım? ekranda sağ üstte navigasyon yazıyor. Eski sahibinde olması lazım o zaman. Sağ üst köşede navigasyon yazıyor ve orjinal geri görüş kamerası varsa navigasyon paketi vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl Yazar comment_351219 orjinal geri görüş var, aracı galeriden aldım eski sahibi sd kartı vermemiş (ne yapacaksa). Servisten istedim gelince haber verecekler. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201610 yıl comment_351327 yeni focuslardaki ses kalitesi nasıl sony varmı forumda bulamadım aracım 2013 titanyum smart paket ses kalitesi bildiğiniz gibi mükemmel bu aracımı verip yeni focus almak istiyorum 1,5 powershift 120 ps sony yoksa yada daha sonramı gelecek bilgisi olan arkadaş yazarsa sevinirim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201610 yıl comment_351328 1 dakika önce, Turgay Özdemir said: yeni focuslardaki ses kalitesi nasıl sony varmı forumda bulamadım aracım 2013 titanyum smart paket ses kalitesi bildiğiniz gibi mükemmel bu aracımı verip yeni focus almak istiyorum 1,5 powershift 120 ps sony yoksa yada daha sonramı gelecek bilgisi olan arkadaş yazarsa sevinirim.... Bu konu ile alakası ? Lütfen donanım başlıklarını kontrol ediniz bunlar zaten yazılı. (Genel Bilgi - F3) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404845 Bu sd kartin ne özelliği var acaba ? Kendu sd kartımizi taksak ayni islevi görmez mi..2013 aracimda sony sistem var navigasyonu kullanamiyorum sd kart yok diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404848 OEM sd kart alın ebay'dan. İçindeki yazılım uygun olmalı yoksa açmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404849 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: OEM sd kart alın ebay'dan. İçindeki yazılım uygun olmalı yoksa açmıyor. Bu yazilimi bizim bulup yukleme şansımız yokmu dur peki ? Satin almamiz sart mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404854 Şimdi, Ibrahim T. yazdı: Bu yazilimi bizim bulup yukleme şansımız yokmu dur peki ? Satin almamiz sart mi Yüklenme ve çalışma olasılığı yok. Orjinal kartı alıp kullanmalısınız... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın