Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2015 Titanium Navigasyon Sd Kart

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Geçen hafta almış olduğum 2015 focus titanium aracımdaki ekranda navigasyona tıkladığım zaman sd kart takın uyarısı veriyor. Bu sd kart için servisi aradım kartın 263 tl+kdv fiyat verdi fakat ellerinde yokmuş.

Bu sd kartı başka nereden temin edebilirim bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Diğer servislerden veya internetten (Yurt dışı siteleri dahil)

Örnek link: http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-NAVIGATION-SYNC-SD-CARD-MAP-EUROPE-F5-2016-/322038167616

Ayrıca servis size bu kartı temin etmek zorunda, talep edin acil olarak getirsinler aksi halde Otosan'a ileteceğim deyin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
28 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Diğer servislerden veya internetten (Yurt dışı siteleri dahil)

Örnek link: http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-NAVIGATION-SYNC-SD-CARD-MAP-EUROPE-F5-2016-/322038167616

Ayrıca servis size bu kartı temin etmek zorunda, talep edin acil olarak getirsinler aksi halde Otosan'a ileteceğim deyin.

aracı 2.el aldım üzerinde sd kart yoktu yine de vermek zorundalar mı?

birde aracımda navigasyon paketi olması gerekiyor, bu paketin olup olmadığını nereden anlarım? ekranda sağ üstte navigasyon yazıyor.

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Samet Can said:

birde aracımda navigasyon paketi olması gerekiyor, bu paketin olup olmadığını nereden anlarım? ekranda sağ üstte navigasyon yazıyor.

Navi yazıyorsa vardır. Hocam yetkili servis bu tür şeylerin temini için var tabiki getirtmek zorunda. Kaza yapıyorsunuz elimde kaporta yok diyebilir mi, yoksa getirtecek :yeah: 

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Samet Can said:

Eski sahibinde olması lazım o zaman. Sağ üst köşede navigasyon yazıyor ve orjinal geri görüş kamerası varsa navigasyon paketi vardır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

orjinal geri görüş var, aracı galeriden aldım eski sahibi sd kartı vermemiş (ne yapacaksa). 

Servisten istedim gelince haber verecekler. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:

yeni focuslardaki ses kalitesi nasıl sony varmı forumda bulamadım aracım 2013 titanyum smart paket ses kalitesi bildiğiniz gibi mükemmel bu aracımı verip yeni focus almak istiyorum 1,5 powershift 120 ps sony yoksa yada daha sonramı gelecek bilgisi olan arkadaş yazarsa sevinirim....

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Turgay Özdemir said:

yeni focuslardaki ses kalitesi nasıl sony varmı forumda bulamadım aracım 2013 titanyum smart paket ses kalitesi bildiğiniz gibi mükemmel bu aracımı verip yeni focus almak istiyorum 1,5 powershift 120 ps sony yoksa yada daha sonramı gelecek bilgisi olan arkadaş yazarsa sevinirim....

Bu konu ile alakası ? Lütfen donanım başlıklarını kontrol ediniz bunlar zaten yazılı. (Genel Bilgi - F3)

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu sd kartin ne özelliği  var acaba ? Kendu sd kartımizi taksak ayni islevi görmez mi..2013 aracimda sony sistem var navigasyonu  kullanamiyorum sd kart yok diye

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

OEM sd kart alın ebay'dan. İçindeki yazılım uygun olmalı yoksa açmıyor.

Bu yazilimi bizim bulup  yukleme şansımız  yokmu dur  peki  ? Satin almamiz sart mi 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Ibrahim T. yazdı:

Bu yazilimi bizim bulup  yukleme şansımız  yokmu dur  peki  ? Satin almamiz sart mi 

Yüklenme ve çalışma olasılığı yok.

Orjinal kartı alıp kullanmalısınız...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.