Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl comment_349923 Öncelikle merhaba, Almayı düşündüğüm 1.6 TDCI dizel 2013 model 73 binde olan focus aracın ekspertiz raporunda motor gücü 98 hp olarak çıktı yani bir nevi %85 motor performansı bana çok düşük geldi bakımları düzenli yapılmış sadece 2 bin sonra bakımı var sizce bu durum nasıldır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl comment_349929 Aynı durum benim başıma da gelmişti. Hatta benimkinde bakıma 5 bin km vardı daha. Sadece hava filtresini yeni takıp tekrar soktum dynoya. Sonuç çok şaşırtıcı. %99 motor gücü çıktı. Eski filtreyle %85 çıkan motor sadece hava filtresi ile tavan yaptı. Turbolu arabalarda hava filtresi çok önemli. Bu tecrübeden sonra her 5 bin km de bir hava filtresi degistiririm. Tabi ki ille de filtre diyemem ama filtre yada bakımın yaklaşmış olması büyük etkendir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_349953 hava filtresi arabanın çiğeri arabayı aldım alalı her 7500 km de bir hava filtremi değiştiririm 15000 km bakım aralığı hava filtresi için çok uzun bir süre. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_349995 Ben de neredeyse her bakımda iki tane filtre aldım arada değiştireceğim diye. Daha nasip olmadı. Önce aldığım filtreyi sonraki bakımda takdırdım. Şu an elimde bi tane fazladan hava filtresi var. Onu da bu bakımda taktıracağım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın