Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Expertiz Sonucu Motor Gücü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle merhaba,

Almayı düşündüğüm 1.6 TDCI dizel 2013 model 73 binde olan focus aracın ekspertiz raporunda motor gücü 98 hp olarak çıktı yani bir nevi %85 motor performansı bana çok düşük geldi bakımları düzenli yapılmış sadece 2 bin sonra bakımı var sizce bu durum nasıldır?

Yanıtlama zamanı:

Aynı durum benim başıma da gelmişti. Hatta benimkinde bakıma 5 bin km vardı daha. Sadece hava filtresini yeni takıp tekrar soktum dynoya. Sonuç çok şaşırtıcı. %99 motor gücü çıktı. Eski filtreyle %85 çıkan motor sadece hava filtresi ile tavan yaptı. Turbolu arabalarda hava filtresi çok önemli. Bu tecrübeden sonra her 5 bin km de bir hava filtresi degistiririm.

Tabi ki ille de filtre diyemem ama filtre yada bakımın yaklaşmış olması büyük etkendir.

Yanıtlama zamanı:

hava filtresi arabanın çiğeri  arabayı aldım alalı her 7500 km de bir hava filtremi değiştiririm 15000 km bakım aralığı hava filtresi için çok uzun bir süre.

Yanıtlama zamanı:

Ben de neredeyse her bakımda iki tane filtre aldım arada değiştireceğim diye. Daha nasip olmadı. Önce aldığım filtreyi sonraki bakımda takdırdım. :D Şu an elimde bi tane fazladan hava filtresi var. Onu da bu bakımda taktıracağım. :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.