Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201610 yıl comment_348808 S.a. Arkadaşlar bugün arabanın motorunu temizlerken malum kapağı altını temizleyim dedim ve sürpriz bu nedir ? Anladığım bişey de değil soket. Neyim nesi nedir ne işe yarar. Öylece baka kaldım. Ne zamandır böyle ve neden anlamış değilim. Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Üstte kapak olunca altını hiç merak etmemistim Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201610 yıl comment_348898 Arac kablolama belli serilerde standart donanıma göre bazen soket ler korlenebiliyor uygun donanım yoksa. Telaslanmaniz gerektirecek bir durum değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl Yazar comment_349415 Servise yolum düşerse cevaplarını merak ediyorum çünkü araç servis harici hiç bi yere gitmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201610 yıl comment_351399 araclarda elektrik tesisatları standart üretilir aracların paketlerine göre donanım bulunmadıgı zaman yeri boş olabiliyor ön sol farı söküp altına bakarsanız bi çok boş soket bulabilirsiniz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın