Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201610 yıl comment_345355 Merhabalar iyi forumlar, 2014 Focus MCA Titanium aracımda yol bilgisayarı üzerinde yaptığım değişiklikler kontak kapatıp, açtığım anda Default ayarlara dönmüş oluyor. Örn. City Stop kapalı duruma getiriyorum. Aracımı parkedip terkediyorum. Ertesi gün binişimde City stop aktif durumda gözüküyor. Bilmediğim bir kayıt düğmesimi var? Yardımlarınızı rica ederim. Şubat 13, 201610 yıl Fatih Kuzal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201610 yıl comment_345453 Bazı ayarlar sadece geçici olarak değiştirilebiliyor. City stop da o şekilde olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345743 On 13.02.2016 at 21:03, Fatih Kuzal said: Merhabalar iyi forumlar, 2014 Focus MCA Titanium aracımda yol bilgisayarı üzerinde yaptığım değişiklikler kontak kapatıp, açtığım anda Default ayarlara dönmüş oluyor. Örn. City Stop kapalı duruma getiriyorum. Aracımı parkedip terkediyorum. Ertesi gün binişimde City stop aktif durumda gözüküyor. Bilmediğim bir kayıt düğmesimi var? Yardımlarınızı rica ederim. Kullanma kılavuzunda yazmıyor mu?Murat ın dediği gibi de olabilir.Örnek esp mesala Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın