Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20179 yıl comment_410280 Güncel kasa Smax hiç satılmış mı acaba. Dizi haricinde görmedim. Ayrıca bmax ile galaxy ne kadar gereksiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20179 yıl Yazar comment_410281 1 dakika önce, Erhan Ersöz yazdı: Güncel kasa Smax hiç satılmış mı acaba. Dizi haricinde görmedim. Ayrıca bmax ile galaxy ne kadar gereksiz Bir S-max ancak bir S-max sahibine gider Bu arabaların hitap ettiğini kişi sayısı iki elin parmaklarını geçmez, zaten gelecek araba sayısı da o. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20179 yıl comment_410283 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Bir S-max ancak bir S-max sahibine gider Bu arabaların hitap ettiğini kişi sayısı iki elin parmaklarını geçmez, zaten gelecek araba sayısı da o. İkinci el düşer mi diye baktım ama bu dayı onu satmaz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20179 yıl Yazar comment_410285 4 dakika önce, Erhan Ersöz yazdı: İkinci el düşer mi diye baktım ama bu dayı onu satmaz ? Benim bildiğim 1 S-max ve 1 galaxy daha satıldı ama bunlar binici öyle alıp satacak adamlar değil, dediğiniz gibi ve şekil a1 Mart ayına kadar 31 adet bunlardan fatura edilmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20179 yıl comment_410293 Şimdi, Erhan Ersöz yazdı: Ayrıca bmax ile galaxy ne kadar gereksiz Haksızlık yapma Erhan ? Galaxy için konuşuyorum tabi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20179 yıl comment_410294 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Haksızlık yapma Erhan ? Galaxy için konuşuyorum tabi ? Smax yada galaxy tercihi olmalı diyim o zaman ? Ben smax tasarımını daha çok beğendiğim için galaxy dedim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın