Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201610 yıl comment_341292 2015 in son aylarinda focus 1.6 ti vct trend x modelini aldim. Aracin sag arka kapi tarafindan belkide farkli taraftan bir ses geliyor. ruzgar sesi gibi . Arac hareket halindeyken gelse anlicam ama rolantidede ayni ses var. Artik cok sıkıcı olmaya basladi bu ses. Muzik aciyorum duymamak icin. Aracin klimasini kapatma tusuna basinca kisa sureli bir ses geliyor ya o sesin aynisi gibi .. bazen kesiliyor ama bazende hic susmuyor neden olabilir sizce.. ha bu arada arac 375 km de ... yeni oldugundan olabilir mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201610 yıl comment_341296 Ses konularında uzaktan konuşmak gerçekten zor, yetkili servis'e danışmanız iyi olur. Şahsuvaroğlu'na yakınsanız tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201610 yıl Yazar comment_341299 Sanki benzin kapagindan geliyor ses. Gecenlerde aracin deposunu doldurdum. Ondan sonra daha cok cikmaya basladi. Boyle birsey yasayan oldumu merak ettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201610 yıl comment_341340 Araçta yakıt deposundan gelen sesin duyulduğu oluyor. Bunu kastettiğinizi sanmıyorum ama tarifiniz bunu gösteriyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın