Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 Bakım Periyotları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dizel Focus 2 aracım var fakat kitapçık yoktu aldığımda.Bu aracın hangi kilometrelerde bakıma gireceğini ve değişecek parçaları nasıl öğrenebilirim ?

Yanıtlama zamanı:

Genelde internette PDF şeklinde bulunuyor kitapçıklar. Benim eski arabamda da yoktu netten buldum.

Yanıtlama zamanı:
26 dakika önce, Gündüz Mert said:

Dizel Focus 2 aracım var fakat kitapçık yoktu aldığımda.Bu aracın hangi kilometrelerde bakıma gireceğini ve değişecek parçaları nasıl öğrenebilirim ?

Her 15bin km'de bir

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

2009 model focus 2 makyajlı kasa (focus 2,5 deniyor sanırım) 1.6 benzinli otomatik'in periyodik bakımı kaç kilometrede bir yapılıyor??

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, aykut kayseri said:

2009 model focus 2 makyajlı kasa (focus 2,5 deniyor sanırım) 1.6 benzinli otomatik'in periyodik bakımı kaç kilometrede bir yapılıyor??

15 bin km veya 1 yıl.

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

1.6 TDCI Focus 2010 yeni aldım. Aracıma filtre bakımı yaptırcam. Önerilen motor yağı nedir acaba ? Periyodik bakım km 15.000 süre 1 yıl mı ?

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Aydın K. yazdı:

1.6 TDCI Focus 2010 yeni aldım. Aracıma filtre bakımı yaptırcam. Önerilen motor yağı nedir acaba ? Periyodik bakım km 15.000 süre 1 yıl mı ?

Evet bakım süreleri o şekilde.

Yağ konusunda bilgiler burada: http://www.focusclubtr.com/topic/781-ford-motor-yağları-ve-tavsiyesi-listesi-focus-1-focus-2-focus-3/

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Evet bakım süreleri o şekilde.

Yağ konusunda bilgiler burada: http://www.focusclubtr.com/topic/781-ford-motor-yağları-ve-tavsiyesi-listesi-focus-1-focus-2-focus-3/

Teşekkür ederim. 

• Yakup Ç. A., başlığı Focus 2 Bakım Periyotları olarak değiştirdi
  • 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yeni konuya gerek yok sanırım focus 2.5 alalı 3 yıl fln oldu sadece yağ değişimlerini yıl doldugu için  8-9 bin civarı değiştirdik hiç aksatmadık en son bakımında mazot filtresinide değiştirdik 100 binde aldık 128binde şuan araç babamda sanayide tanıdık var diye sanayi harici bir yere götürmedi. Ustadada sorun olursa bakarız mantıgı var bu yaşta bu kmde yapılması gereken bakımlar kontroller nelerdir acaba? Ben aracın vites geçişlerinden ve gidişinden hoşnut değilim 6-7 aydır 2200 devir civarı araç bagırıyor birşey zorluyor gibi sanki,yakıt tüketimi normal araba gram duman atmıyor sogukken gazı diplesek yine duman atmıyor ama birşey aracın gidişini engelliyor neyden kaynaklı anlam veremiyorum özellikle araç ısındıktan sonra 50-100km+ civarı yol yaptıktan sonra ışıklarda kalkışlar fln çok hantallaşıyor. 

Yanıtlama zamanı:
23 saat önce, ismail orçan yazdı:

Yeni konuya gerek yok sanırım focus 2.5 alalı 3 yıl fln oldu sadece yağ değişimlerini yıl doldugu için  8-9 bin civarı değiştirdik hiç aksatmadık en son bakımında mazot filtresinide değiştirdik 100 binde aldık 128binde şuan araç babamda sanayide tanıdık var diye sanayi harici bir yere götürmedi. Ustadada sorun olursa bakarız mantıgı var bu yaşta bu kmde yapılması gereken bakımlar kontroller nelerdir acaba? Ben aracın vites geçişlerinden ve gidişinden hoşnut değilim 6-7 aydır 2200 devir civarı araç bagırıyor birşey zorluyor gibi sanki,yakıt tüketimi normal araba gram duman atmıyor sogukken gazı diplesek yine duman atmıyor ama birşey aracın gidişini engelliyor neyden kaynaklı anlam veremiyorum özellikle araç ısındıktan sonra 50-100km+ civarı yol yaptıktan sonra ışıklarda kalkışlar fln çok hantallaşıyor. 

Triger değişim zamanına gelinceye kadar bakım periyodunda ek bir parça yok :yeah:  Diğer şeyler arızayı gösterir ancak, bakımla geçecek şeyler değil gibi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.