Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl comment_338679 1 ay önce 107 binde focus tdci titanium araç aldım ve aranızda yeniyim.yaklaşık 1 haftadır arabami çalıştirdiktan sonra fan çalışmaya başlıyor(10-15 saniye sonra)ve söndürtukten sonrada duruyor.ilk başta aklıma pdf temizliği yapıyor dedim ama motor soğukken daha temizliğe başlamasi mantıkli gelmedi.bu sorunu yaşayan birisi var mi yani neden olabilir ? Herhangi bir arıza ışığı yanmiyor ve her arabayi çalıştırdigimda fan çalışıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl comment_338682 Fan müşürü arızalı olabilir takılı kalmış olabilir eski sahibi fanı direk bağlatmış olabilir termostat bozuk olabilir iyi bir tecrübeli ustanın soğutma sistemini gözden geçirmesi gerekli benim kanaatimce ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl Yazar comment_339128 ustaya gösterdim fan sorununu ve bilgisayara bağladı herhangi birşey çıkmadı.şu an için fanın çalışmasının tek nedeni pdf temizliği gibi gözüküyor.pdf temizliği için şartlar nedir veya ne yapmamız gerekiyor ? aracım 2010 model focus ve herhangi bir ışık yanmıyor pdf için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339131 Başlıklar birleştirilmiştir. Temizlik konusu için forumda arama yaparak ilgili başlıkları bulabilirsiniz ayrıca kılavuz'a bakmayı ihmal etmeyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339137 23 dakika önce, Bora Ç. said: ustaya gösterdim fan sorununu ve bilgisayara bağladı herhangi birşey çıkmadı.şu an için fanın çalışmasının tek nedeni pdf temizliği gibi gözüküyor.pdf temizliği için şartlar nedir veya ne yapmamız gerekiyor ? aracım 2010 model focus ve herhangi bir ışık yanmıyor pdf için. Dpf temizliği için aracınızı 30 dk kadar 3.000 devirde tutmanız lazım yani uzun yola çıkıp bu işlemi yapın. (3.000 devir üzeri de olabilir yeter ki 3.000 altına inmesin) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201610 yıl Yazar comment_339238 21 saat önce, Hakan Saraylı said: Dpf temizliği için aracınızı 30 dk kadar 3.000 devirde tutmanız lazım yani uzun yola çıkıp bu işlemi yapın. (3.000 devir üzeri de olabilir yeter ki 3.000 21 saat önce, Hakan Saraylı said: Dpf temizliği için aracınızı 30 dk kadar 3.000 devirde tutmanız lazım yani uzun yola çıkıp bu işlemi yapın. (3.000 devir üzeri de olabilir yeter ki 3.000 altına inmesin) Uzun yolda yapacam artık,umarım bu temizleme işlemi sürekli çıkmaz,gösterdigim usta kara duman atar demişti bu temizlendigini gösterir mi direk olarak Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20179 yıl comment_417743 Arkadaşlar bu sorunun kaynağı hararet müşürü kablolarından birinin kopmasıdır.bu araçlarda malumunuz fan müşürü yok. hararet müşürü fanı çelıştırıyor.focustan anlayan iyi bir elektrikçi sorunu çözer... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın