Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201610 yıl comment_357122 Mac os ile ben denerim ama usb'nin formatını ne yaptınız? Onu da söylerseniz %100 doğru olsun. Mac os extended mı? Exfat mı? vs Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201610 yıl Yazar comment_357123 Yakup Bey Mac Os Extended formatında oluşturmuş olmalıyım zira hiç windows bilgisayar ile kullanmadım belleği, değiştirmemişimdir formatı. ama yine bakar yazarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20179 yıl comment_438085 Merhaba dün akşam ilk kez başıma geldi, benzer olduğu için paylaşmak istedim. 2 gb lık flash diskimi aylardır hiç sorun yaşamadan kullandım. Cumartesi sabah müzikleri güncellemek için yanıma aldım. Flash diskimde 4 tane klasör yapıyorum. Yerli tek, yabancı tek, Yerli mix ve Yabancı mix şeklinde. Ben sadece yerli ve yabancı mixleri silip yerine başka mixler koydum. Yaptığım işlem sadece buydu. Sonra flash diski taktım ilk tanımadı. Sonra bir iki kere çıkar tak yaptım çalıştı. Yeni müziklerden birini çaldım sorun yoktu. Sonra diğerlerini de denedim yine çaldı sorunsuz. Dün akşam arabaya bindiğimde de sorun çıkmadı. 1 saatlik bir yolculukta dinledim. Bir ara gözüm saate takıldı 1 saat ileri gösteriyordu. Yaz - kış saat uygulamasına göre aldandı mı acaba dedim. Önemsemedim hemen ayarladım. Sonra araba 2 saat kadar parkta kaldı. Bindiğimde saat yaklaşık 2,5 saat kadar ileri gösteriyordu. Ve ne usb çalışıyordu ne de bluetooth. Defalarca kapatıp açtım, motoru stop edip çalıştırdım. Ama nafile düzelmedi. Sonra yarım saat kadar yine araba parkta kaldı. Döndüğümde düzelmişti her ikisi de çalışıyordu. Bakalım yine olursa yine yazarım. Başına gelen var mı acaba, neden olmuş olabilir yine olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20179 yıl comment_438143 Bendede sandisk marka mini usb var. 2 senedir kullaniyorum. 3 farkli klasör yaptim.hiç bir sorun yok. Sadece saat nadirde olsa 2-3 dakika geri gidiyor onuda hallediyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın