Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201510 yıl comment_334775 arkadaşlar bir sorum olacak 2015 makyajlı focus trend aracımın usb girişini kullanarak herhangi bir cihazı müzik sistemine bağlayabilir miyim bilgisi olan var mı acaba?yardımlarınızı bekliyorum Aralık 13, 201510 yıl Emre Akyol tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201510 yıl comment_334781 Her hangi bir cihazın usb den alacağı güç yeterli mi? Bunu biz bilemeyiz sizin cihazı araştırmanız lazım. Ayrıca o usb her cihazı çalıştırmaz bu konular için kullanım kılavuzuna bakabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201510 yıl comment_334909 22 saat önce, Emre Akyol said: arkadaşlar bir sorum olacak 2015 makyajlı focus trend aracımın usb girişini kullanarak herhangi bir cihazı müzik sistemine bağlayabilir miyim bilgisi olan var mı acaba?yardımlarınızı bekliyorum ne gibi bir cihaz mesela emre ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201510 yıl comment_334911 22 saat önce, Emre Akyol said: arkadaşlar bir sorum olacak 2015 makyajlı focus trend aracımın usb girişini kullanarak herhangi bir cihazı müzik sistemine bağlayabilir miyim bilgisi olan var mı acaba?yardımlarınızı bekliyorum Evet bağlarsın. Mp3 playerlar bağlanıyor.Fakat şunu söyleyim araca usb den ne bağlarsan bağla araba onu sadece usb sürücü olarak algılıyor. Yani mp3 player ın eco ayarları gibi ayarlar araç teybine yansımıyor. Yani boşuna uğraşma usb tak yola devam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201510 yıl comment_335949 aux girişi olmaması benimde çok acayibime gitti eski fiestamda teli başlayıp youtubedeb istediğimi açıyordum bunda yok keşke teli usbden bağlayınca bu şeikilde kullanabilsek Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201510 yıl comment_335951 @Doğan Kurban haklı Mavi diş kullanarak da telefonundaki tüm müzikleri dinleyebilirsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336057 17 saat önce, Bilgehan K. said: aux girişi olmaması benimde çok acayibime gitti eski fiestamda teli başlayıp youtubedeb istediğimi açıyordum bunda yok keşke teli usbden bağlayınca bu şeikilde kullanabilsek yakında güzel modül geliyor bu iş için tamamen türk yapımı aux girişi olan teyplere bluetoth ve usb ekliyor 2. bir modül sayesinde direksiyon kumandasıda aktif olarak kullanılabilecek Not :aux girişi olmayan teypler içinde bir uygulama gündemde bazı seri ve modeller için eklenebiliyor:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336120 aux girişi olmaması benimde çok acayibime gitti eski fiestamda teli başlayıp youtubedeb istediğimi açıyordum bunda yok keşke teli usbden bağlayınca bu şeikilde kullanabilsek yakında güzel modül geliyor bu iş için tamamen türk yapımı aux girişi olan teyplere bluetoth ve usb ekliyor 2. bir modül sayesinde direksiyon kumandasıda aktif olarak kullanılabilecek [emoji3] Not :aux girişi olmayan teypler içinde bir uygulama gündemde bazı seri ve modeller için eklenebiliyor:) Ne kadar yakinda geliyor bu modul ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl comment_336234 12 saat önce, Yahya Akman said: Ne kadar yakinda geliyor bu modul ? inşallah yılbaşından sonraki hafta üretim bandında şu an Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl comment_336247 Aux girişi olan teyplere bluetooth eklemek için cihaz çok Asıl sorun aux girişi eklemekte. Eski seri teypler için bir ucu teybin arkasına takılan soket ve bir ucu erkek veya dişi aux ucu olan kablolar var. Ancak Mk3 teypler için bulamadım. Single din olması sebebiyle midir acaba? Mevcutta 2012 Trend-X aracım var, haftaya 2015 Trend-X pws aracım geliyor. Aux ihtiyacımız sürüyor, niçin konmaz anlamıyorum. Bu konuda çözümü olan varsa, aktarırsa sevinirim. Kazasız, belasız günler dilerim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl comment_336250 11 dakika önce, Nusret Ziya said: Aux girişi olan teyplere bluetooth eklemek için cihaz çok Asıl sorun aux girişi eklemekte. Eski seri teypler için bir ucu teybin arkasına takılan soket ve bir ucu erkek veya dişi aux ucu olan kablolar var. Ancak Mk3 teypler için bulamadım. Single din olması sebebiyle midir acaba? Mevcutta 2012 Trend-X aracım var, haftaya 2015 Trend-X pws aracım geliyor. Aux ihtiyacımız sürüyor, niçin konmaz anlamıyorum. Bu konuda çözümü olan varsa, aktarırsa sevinirim. Kazasız, belasız günler dilerim... bleutooth ve usb eklemek için maliyet montaj dahil olsa 175 veya 200 tl olsa modül nasıl olur peki aynı zamanda ses kalitesi bozulmadan aktarım yapsa ücret karşılığında 2. bir modül ekleyerek direksiyon kumandası tam aktif olsa fikriniz nedir bu konuda aux girişide bazı modellere ekleniyor fakat işte onun ar-ge si yapılıyor şu an custom bir modülle blueetoth aux usb eklenmesi tabiki daha iyi olur kaliteli parrot bluetoth kitlerinin fiyatları malum Aralık 22, 201510 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201510 yıl comment_337051 On 21.12.2015 at 16:27, Serkan Karakoca said: yakında güzel modül geliyor bu iş için tamamen türk yapımı aux girişi olan teyplere bluetoth ve usb ekliyor 2. bir modül sayesinde direksiyon kumandasıda aktif olarak kullanılabilecek Not :aux girişi olmayan teypler içinde bir uygulama gündemde bazı seri ve modeller için eklenebiliyor:) dediğim ini. olur ciddi bir ihtiyac gidecerek Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın