Cevat Topaloğlu Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2015 (düzenlendi) Oncelikle herkese iyi forumlar ve iyi geceler... Arkadaşlar kısa süre önce almış olduğum focus 2 aracıma basit ışıklandırmalar yaptım. Sizlerin de konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Yapmak isteyenlere de her türlü yardımcı olmaya çalışırım. Yaptıklarımıza gelince; •Kontaktan kilit açılınca kısa süreliğine yanan sisler ve parklar (süreyi istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz) •İç kapi kollarına yeşil led •Yan ayna altlarına turuncu karşılama ışığı •Farlardaki sinyalelin içine amerikan park tarzı ampul. •Yan aynalara sinyal. •2 renkli far içi led. Hem gündüz farı hemde sinyal olarak kullanılıyor. Uygulama ile ilgili videolar mevcut. Farların yapım aşaması ile ilgili yakın zamanda resim atmaya çalışacam.Sadece ic kapı kollarındaki led ile ilgili görsel yok elimde. Onu da en kısa zamanda atmaya çalışacam. Aralık 6, 2015 Cevat Topaloğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Ellerinize sağlık, güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Topaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 1 saat önce, Bedirhan Doğan said: Ellerinize sağlık, güzel olmuş Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Topaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Farların sökülmüş hali ve montaj hali resimlerde görüldüğü gibidir. Farları sökmek baya uğraştırdı. Fakat sonucu görünce uğraştığıma değdi diye düşünüyorum Araç inci beyazı olduğu için ayna altı karşılama ışıklarını turuncu olarak tercih ettim. Ayni şekilde teyip ve göğüste ışıklar yeşil olduğu için ic kapı kollarinda yeşil renk led tercih ettim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Topaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 23 saat önce, Hamza Kaan Metinol said: güzel görünüyorlar, hayrını görün Teşekkürler hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Ş' Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Güle güle kullan güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap