Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201510 yıl comment_333670 Oncelikle herkese iyi forumlar ve iyi geceler... Arkadaşlar kısa süre önce almış olduğum focus 2 aracıma basit ışıklandırmalar yaptım. Sizlerin de konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Yapmak isteyenlere de her türlü yardımcı olmaya çalışırım. Yaptıklarımıza gelince; •Kontaktan kilit açılınca kısa süreliğine yanan sisler ve parklar (süreyi istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz) •İç kapi kollarına yeşil led •Yan ayna altlarına turuncu karşılama ışığı •Farlardaki sinyalelin içine amerikan park tarzı ampul. •Yan aynalara sinyal. •2 renkli far içi led. Hem gündüz farı hemde sinyal olarak kullanılıyor. Uygulama ile ilgili videolar mevcut. Farların yapım aşaması ile ilgili yakın zamanda resim atmaya çalışacam.Sadece ic kapı kollarındaki led ile ilgili görsel yok elimde. Onu da en kısa zamanda atmaya çalışacam. Aralık 6, 201510 yıl Cevat Topaloğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201510 yıl Yazar comment_333795 1 saat önce, Bedirhan Doğan said: Ellerinize sağlık, güzel olmuş Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201510 yıl Yazar comment_333991 Farların sökülmüş hali ve montaj hali resimlerde görüldüğü gibidir. Farları sökmek baya uğraştırdı. Fakat sonucu görünce uğraştığıma değdi diye düşünüyorum Araç inci beyazı olduğu için ayna altı karşılama ışıklarını turuncu olarak tercih ettim. Ayni şekilde teyip ve göğüste ışıklar yeşil olduğu için ic kapı kollarinda yeşil renk led tercih ettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl Yazar comment_334193 23 saat önce, Hamza Kaan Metinol said: güzel görünüyorlar, hayrını görün Teşekkürler hocam Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın