Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201510 yıl comment_330808 Mrb arkadaşlar, 2015 trend x benzinli aracimda klimayi calistirdigimda farkli yönlere hava veriyor. Mesela ayağa hava vermesini istediğimde cama hava veriyor. Orta ve ayağa bastigimda sadece ayaga hava veriyor. Böyle bir problemle karşılaşan var mı? Tamda dün lpg taktirmistim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201510 yıl comment_330813 LPG taktırmanız garantiyi en azından klima ile ilgili garantiyi etkileyeceğini düşünmüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201510 yıl comment_330814 Lpg'nin göstergesini sanırım klima kumandalarının oraya taktılar orayı söktükleri için klima kumanda kabloları ters takmış olabilirler. İhtimal bakmakta fayda var Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201510 yıl comment_330816 Ali Bey bende bazen benzer bir problemle karşılaşıyorum. hava akış yönünü değiştirmeme rağmen değişmemekte. Fanı en üst seviyeye getirip akış yönünü sürekli değiştirerek bir kaç kez deneyip istediğim noktadan hava akışını sağlıya biliyorum . Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201510 yıl comment_330817 Bir saat önce, Ali Öztürk said: Tamda dün lpg taktirmistim. Elektrik tesisatına müdahale eden kişi kablolama şemasına sahip değilse, en azından o araç hakkında yeterli bilgi ile donatılmamışsa her şey olabilir. Servis'e uğrayıp bir çaylarını için derim ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201510 yıl Yazar comment_330828 Sorunun lpgden kaynaklandigini zannetmiyorum, daha önce azda olsa hava ortadanda geliyordu,fark etmiştim. Ama dün iyice sapıttı. Reşat beyin dediği gibi birkaç kere farklı farklı ayarlayinca duzeldigide oluyor lakin genel itibariyle problem var hafta içi servise ugrayacagim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201510 yıl comment_330833 Lpg taktırmanızın pek garantiyle sıkıntı yaşamanıza sebep olacağını sanmam ,bende aynı araca sahibim ve lpg taktırdım. En azından servis mırın kırın yaparsa başka bir servise uğrayın Bu sorun ayrıca bende mevcut değil ,hiç yaşamadım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın