Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201510 yıl comment_328208 Halihazırda diz üstü bilgisayar da bulunan netcad den istediğim randımanı alamadığım için buradan bir sorayım dedim, bu konuda bilgi sahibi olan bir adım öne çıkarsa çok makbule geçecek, Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201510 yıl comment_328209 Netcad'i iyi kullanabileceğin bilgisayar mı arıyorsun abicim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201510 yıl Yazar comment_328210 Yakup, bilgisayar a yeniden Netcad kurdurmak için Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201510 yıl comment_328219 Ben sorunu çok anlayamadım abi Netcad 6 Win 8'de sorunsuz çalışıyordu. Sen 5.1 mi kullanıyorsun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201510 yıl Yazar comment_328220 Ben sorunu çok anlayamadım abi Netcad 6 Win 8'de sorunsuz çalışıyordu. Sen 5.1 mi kullanıyorsun? Aslında eksik yazdım sanırım, diz üstü dokunmatik ekran ve yüklemek istediğinde 8 üzerinde değişiklik yapmak gerekiyormuş ve bu durumda bizim dokunmatik ekran uçuyor, uyumlu dan kasıt 8 üzerinde değişime gitmeden direk yükleyebilecek bir çözüm arıyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201510 yıl comment_328221 1 dakika önce, Bekir B. said: Aslında eksik yazdım sanırım, diz üstü dokunmatik ekran ve yüklemek istediğinde 8 üzerinde değişiklik yapmak gerekiyormuş ve bu durumda bizim dokunmatik ekran uçuyor, uyumlu dan kasıt 8 üzerinde değişime gitmeden direk yükleyebilecek bir çözüm arıyorum.. Hangi versiyonu kullanacaksın peki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201510 yıl Yazar comment_328223 1 dakika önce, Bekir B. said: Aslında eksik yazdım sanırım, diz üstü dokunmatik ekran ve yüklemek istediğinde 8 üzerinde değişiklik yapmak gerekiyormuş ve bu durumda bizim dokunmatik ekran uçuyor, uyumlu dan kasıt 8 üzerinde değişime gitmeden direk yükleyebilecek bir çözüm arıyorum.. Hangi versiyonu kullanacaksın peki? Yani uyumlu olsunda 5.1 bile olur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201510 yıl comment_328224 Benim kullandığım dönemde Win 8 daha yoktu ama dokunmatik ile sorun yaratması ilginçmiş. Şu adreste 5.1 win 8 64 bit versiyonu var. Kurulum videosu da var. Ama senin soruna çözüm olur mu, hangi modüller yüklüdür bilemiyorum. http://www.haritaciyim.com/windows-8-1-netcad-5-1-full-64-bit/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201510 yıl Yazar comment_328225 1 dakika önce, Bekir B. said: Aslında eksik yazdım sanırım, diz üstü dokunmatik ekran ve yüklemek istediğinde 8 üzerinde değişiklik yapmak gerekiyormuş ve bu durumda bizim dokunmatik ekran uçuyor, uyumlu dan kasıt 8 üzerinde değişime gitmeden direk yükleyebilecek bir çözüm arıyorum.. Hangi versiyonu kullanacaksın peki? Semih şimdi bunu deniyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201510 yıl comment_328245 3 saat önce, Bekir B. said: Semih şimdi bunu deniyorum Umarım olur abi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın