Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201510 yıl comment_327313 Arkadaşlar Selamlar 2-3 gün önce 2010 Focus titanium hb aldım. Araçtan çok memlunum ancak özellikle soğukta ilk çalıştırmada motor arızası hatası alıyordum herhangibi problemi yok 1000 km ye yakın yol yaptım ancak obd2 adlı cihazla telefona bağladığımda aşağıdaki hataları veriyor resetlesekte aynı hatalar çıkıyor internetten araştırsam da bir sonuca varamadım başına gelen veya yardımcı olabilecek kimse varmı ? Saygılarımla Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201510 yıl comment_327316 İnternetten sonuca varırsınız da bir işe yaramaz çünkü bunu ancak servis çözer. https://www.check-engine-light.com/trouble-codes Pedal konum sensör uyumsuzluğu ve aşırı turbo basıncı arızası olarak yorumlanabilir, ötesi serviste... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl Yazar comment_327443 Anlıyorum ilginiz için teşekkür ederim. Ancak diğer hata kotları hakkında bilginiz var mı? çok fazla önemli hata kotları mı sizce bu ? @Cem Boneval Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl comment_327459 Yol bilgisayarı size uyarı verirse servise gitmeniz yeterlidir Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın