Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Bagaj su sızıntısı?


Mert Yılmaz

Soru

Merhaba,

2008 Hb focus aracımızda yağmurlardan sonra bagajda su birikmesi sorunu başladı.

Park sensörü gereksiz yere ötmeye başlıyor bazen. Çoğu zaman doğru çalışıyor.

Sol arka tarafın resmini ekledim. Resim görünen yer tamamen su doluydu, park sensörüne elektrik buradan gidiyor sanırım.

Fitillerde herhangi bir kesik, kopma vs şey görünmüyor.

Sizce neden kaynaklanabilir, önerileriniz nelerdir?

Teşekkürler

fotoğraf.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Bendede yine solda ayni sorun vardı. Stop içerden sökülüyor 3 tane somun var kasayla arasindaki fitili filan temizledim ve resimdeki yerede park sensörü kabloları için oraya kesik atılmıştı silikonladim. Şimdilik sorun yok diyebilirim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Uğur bey merhabalar Seda'mı hecbekmidir eğer Seda'nsa biraz uzun iş ama zor diğil aynı şey geçen yıl başıma geldi arka tamponun içinde hava kanalları var onların Zaman'la aşınma çürüme gibi problem ler olabiliyor dediğim gibi aynı şey benim başıma geldi arka tanponu söktü ustam ve hava kanallarını orijinaliyle değişip tamponu takdı sorun kalmadı anlamak için bagajı komple boşaltın halılarını dahil ve bi el lambasıyla bagaja girin ve dışardan birine hortumla su tutturun sorununda çözümüne yaklaşmış olacaksınız

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yazmayı unutmuşum benim araç sedan. Tampon  altında hava kanalları olduğunu blmiyodum onlar içinde bakarım zaten bikaç gün önce çamura saplandım bir kaldırıp temizlemek gerekiyor. Ama yazdığım gibi şuan pek sorun yok elimde fenerle yağmurlu zamanda baya baktım bişey çıkmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Uğur bey aynısı benim başıma geldi sol arkadan geliyor ise büyük ihtimal havalandırma dan geliyor bu kronik bi sorun yaşı geçmiş f2 için ben değiştirecektim usta zamanla yine olur dedi orayı silikonladi  hem içten hemde dıştan kesildi ama dezavantajı kapılar kapanırken sert kapanıyor başka da bisey yok sende  yapabilirsin bagaj daki keçeleri kaldırdığında sol orta köşe bi yerde

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

H.sonu özellikle c.tesi ile pazar arasındaki gece yağış fazlaydı. Yine baya bir ıslanma oldu bagaj içinde aracın. Dediğiniz gibi havalandırmaya bakayım birde ordan ne derece su gelir bilmiyorum ama durduğu yerde havalandırmadan su alması nasıl olurki?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Sanayideki ustayla telefonda görüştüm.

 

Sedan ve hb modellerde 2005 sonrası araçlarda kronik bir sorun olduğunu. arka tampondaki hava kanallarının tıkanmış olduğunu ve temizleme gerektiğini söyledi. hafta sonu yoğun olduğu için hafta içi erken bir saatte getirmem gerektiğini söyledi.

 

hafta başında sanayiye bir uğrayacağım bakalım.

 

umarım çözülür

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.