Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201510 yıl comment_333412 Ben daha önce baya bir süre serviste çalışmış şuan kendi tamirhanesi olan bir ustaya bu hafta içinde uğrayıp sordum. Kronik birşeyden bahsetmedi. Fitil yada stop olabilir dedi ama uğraşmaya vakit yoktu. Bakıcam her ihtimale h.sonu fırsat olursa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201510 yıl Yazar comment_334010 Ustaya gösterdim. Arka tampon kapağını açtı. Kanallarda herhangi bir tıkanma görünmüyor dedi. Tamponu sök taka gerek yok dedi. Arka stopları söktü onlarda da bir olumsuzluk yok dedi. Arka cam silikonu da sağlam dedi herhangi bir şey görünmüyor dedi. Bagaja bir şey dökülmüş olmasın diyor. Su bidonu vs yok. Bir dahaki yağmurda bakalım ne olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336052 Yağmurlu zamanda arabaya gittim ve döşemeyi sökünce bagajın sol tarafındaki havalandırma kanalından su sızdığını gördüm. Kronikmidir bilemem ama bendeki problemin havalandırma kanalı olduğunu anlamış olduk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl Yazar comment_336113 Yağmurlu zamanda arabaya gittim ve döşemeyi sökünce bagajın sol tarafındaki havalandırma kanalından su sızdığını gördüm. Kronikmidir bilemem ama bendeki problemin havalandırma kanalı olduğunu anlamış olduk. Tam olarak neresi ıslaktı fotoğrafta gösterebilir misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392263 Evet foto olursa çok iyi olur benimde aynı sorun var stopların geçtiği yerleri silikonla kaplayıp taktım ama gene aynı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 20179 yıl comment_429606 Iyi günler 2006 HB var bendede bagaj su sızıntısı vardı 6 ay önce siyah silikon ve pencere köpüğü ile arka tampon vide yerlerine alttan sıktı sorun halloldu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın