Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Basıncı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba 2015 focus titanium aracımın yol bilgisayarı lastik basınç seviyenizi kontrol edin diye uyarı veriyor aracımın lastik ebadı 205/55/16.Lastiğin ideal basıncı kaç olmalı?iyi günler.

Yanıtlama zamanı:

4 lastiğe 31 hava vurdum.. kapı direğinde yazılana göre 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

bende de aynı uyarı vardı forda gittim bir cihazla basınç sensörlerini kontrol ediyorlar sol arka tekerde sıkıntı tespit ettiler  lastiği sökeceğiz eğer kırılmışsa ücretli yapılır dediler 120 tl +kdv diye bir fiyat söylediler şimdilik idare ediyorum.Müsait anımda götürüp baktıracağım...

Yanıtlama zamanı:

bende de aynı uyarı vardı forda gittim bir cihazla basınç sensörlerini kontrol ediyorlar sol arka tekerde sıkıntı tespit ettiler  lastiği sökeceğiz eğer kırılmışsa ücretli yapılır dediler 120 tl +kdv diye bir fiyat söylediler şimdilik idare ediyorum.Müsait anımda götürüp baktıracağım...

Lastik değişikliği yaptırırken de dikkatli olunuz. Kimi lastikçiler, orada sensör olduğunu bilmiyor.

Yanıtlama zamanı:

zaten değişimden sonra oldu.Fiş fatura almadığım için değişim yaptırdığım lastikçi de de bir hak iddia edemiyorum...

Yanıtlama zamanı:

Benim de sağ arka lastiğin en etli yerine bir vida girmiş. Araba şu an düşük lastik basınç uyarısı vermiyor. İçeri kadar uzanamamıştır en etli yer dedim. Azıcık kıpırdatayım dedim tabanında köpürme başladı. Hemen gerisin geri yerine ittim, tornavida ile sağlamladım :D Şimdi hava kaçırmıyor. Araba uyarı da vermiyor. 

Bir lastikçide söktürüp baksam mı, böyle idare edip kışlığa geçerken mi baktırsam karar veremedim. 

Yanıtlama zamanı:

Benim de sağ arka lastiğin en etli yerine bir vida girmiş. Araba şu an düşük lastik basınç uyarısı vermiyor. İçeri kadar uzanamamıştır en etli yer dedim. Azıcık kıpırdatayım dedim tabanında köpürme başladı. Hemen gerisin geri yerine ittim, tornavida ile sağlamladım :D Şimdi hava kaçırmıyor. Araba uyarı da vermiyor. 

Bir lastikçide söktürüp baksam mı, böyle idare edip kışlığa geçerken mi baktırsam karar veremedim. 

haha, dübel de takıverseydin abi, resmen montaj yapmışsın tekere :)

bence bir lastikçiye görün, bir fitil vs. ile tamir edilir... lastik havası inceden kaçıyordur. Sensörün geniş bir güven aralığı var, epey düşmedikten sonra uyarı vermiyor kolay kolay... bende 32 hava basıyorum 25-26 ya düşünse ses veriyor... (sol arka tekerimde bir patlak var ama lastikçide bulamadı, şimdilik böyle gidiyoruz havasını tamamlaya tamamlaya)

Yanıtlama zamanı:

haha, dübel de takıverseydin abi, resmen montaj yapmışsın tekere :)

bence bir lastikçiye görün, bir fitil vs. ile tamir edilir... lastik havası inceden kaçıyordur. Sensörün geniş bir güven aralığı var, epey düşmedikten sonra uyarı vermiyor kolay kolay... bende 32 hava basıyorum 25-26 ya düşünse ses veriyor... (sol arka tekerimde bir patlak var ama lastikçide bulamadı, şimdilik böyle gidiyoruz havasını tamamlaya tamamlaya)

Bence biri senin siboba taş felan sıkıştırıyor.Bence sibop kapağı içine bak bi.

Yanıtlama zamanı:

Bence biri senin siboba taş felan sıkıştırıyor.Bence sibop kapağı içine bak bi.

tavsiyene kurban doğan kurban :)

Yanıtlama zamanı:

Sahsuvaroglunun eski yerinin karşısındaki lastikciye gittim. Sensorden haberdardir diye. Gerçekten biliyor sensore dokunmadan çıkardı lastiği yaptı verdi. Yalnız davlumbazdaki şu nedir beyler ?

IMAG0337.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.