Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl comment_322053 Arkadaşlar, geçtiğimiz ay Antalya'ya gidip geldikten sonra fark ettiğim bir durum var. Forumun tamamını gezdiğimde de gördüm ki, aracın sağ ön tarafından hafif bozuk soğuk asfalt diye de tabir edilebilecek tarz yollarda cızırtı şeklinde ses geliyor. Sesin kaynağını forumda araştırdığımda; 1- Torpido kapağı 2- Yağmur Sensörü kapağı 3- Klima düğmelerinin sağ tarafında bulunan ve yolcunun dizi ile ayakları arasında kalan kısımdaki plastik kısım gibi yerlerden ses geldiğini okudum. Bende sensörün oradam ses gelmiyor. Torpido kapağı da sağlam. 3. maddeyi deneyemedim. Fakat fark ettiğim bir husus var, araç park halindeyken sesin gelebileceği yeri tespit edebilmek için hafif yumruk darbeleri ile yeri tespit etmeye çalıştım. Gördüm ki, aşağıda temsili fotoğrafı bulunan hoparlör kısmının içinden yumrukla beraber "tın tın" diye ses geliyor. Belki de cızırdayan kısım burasıdır. Burayı veya muhtemel başka ses yapan yeri nasıl giderebiliriz acaba? Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl comment_322056 Oradan geldiğine emin misiniz? SİLİKON SPREY kullanabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl Yazar comment_322057 Yakup Bey, kenarlarından sım sıkı tutup da yumruklayınca ses baya bir kesiliyor veya hiç gelmiyor. Ekim 1, 201510 yıl Koray Kahraman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl comment_322059 Yakup Bey, kenarlarından sım sıkı tutup da yumruklayınca ses baya bir kesiliyor veya hiç gelmiyor. Okey, bu dediğim ürün denenebilir. Wurth https://shop.wurth.com.tr/silikon-sprey-500ml Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl Yazar comment_322060 Bunun yerine sünger, kağıt vb bir şey sıkıştırma ile çözülemez mi acaba? Silikon Spreyden sonra üzeri yağlanır vs diye çekindim bir an. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl comment_322061 Bunun yerine sünger, kağıt vb bir şey sıkıştırma ile çözülemez mi acaba? Silikon Spreyden sonra üzeri yağlanır vs diye çekindim bir an. Çift taraflı bant kullanabilirsiniz tabiki ve kesebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl Yazar comment_322062 Yakup Bey, peki hoparlörü tek başına nasıl çıkarabilirim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl comment_322063 İç kısma yakın bölümde 2 adet klips var buyrun videosu Dakikası 1:25 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl Yazar comment_322065 Teşekkürler, peki ustanın elindeki mavi plastik parça sanırım, nereden temin edebiliriz veya benzer ne kullanabiliriz bir yere zarar vermemek için? Güzel işlevsel bir alete benziyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl comment_322066 Şansınıza bugün formumdayım Buyrun ille de aynısı olsun isterseniz; http://www.harborfreight.com/5-piece-auto-trim-and-molding-tool-set-67021.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl Yazar comment_322067 Teşekkürler , ille de aynısı olsun demiyorum tabii. Türkiye'de bulabileceğim benzeri bir şey var mı ve ne diye aratmam lazım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl comment_322069 Valla hocam Türkiye'de tornavida var, her işe uygun... 2help to disassemble door panel plastic tool' diye ben google'ladım, sizde Türkçe'nizi konuşturun bize paylaşın hadi Kolay gelsin şimdiden,umarım sesi kesebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl Yazar comment_322086 http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/oto-teyp-ve-kapi-torpido-sokme-aparati-177499906bunu buldum. Deneyip sizlerle paylaşacağım. Arkadaşlar, biraz önce inip denemek istedim. Aşağıda fotoğrafını paylaştığım hoparlörün alt kısmına çift taraflı bant yapıştırdım ve geri taktım. Yumrukla vurunca bahsetmiş olduğum "tın tın" ses gelmemeye başladı. Seyir halindeyken halen geliyor mu bilmiyorum, deneyip göreceğim. Belki de buradan başka bir yer daha vardır . Ekim 1, 201510 yıl Koray Kahraman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl comment_322098 Yakup sanırım yarın bana kapıları açtırıp izolasyon yaptıracaksın. Videoyu izledim basitmiş beeaaa. Foto çekerim [emoji12][emoji12][emoji12] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın