Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl Yazar comment_34319 mondeoonun şerit ledleri uymazmı acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl comment_34323 Denemek lazım bakmak lazım birde photoshop filan ön izleme olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl comment_34326 Sonradan takılacak gündüz farı için en uygun yer sanırım burası. Philips'in güzel setleri var, ancak panjur kapağı eğimli olduğundan yerleşim düzgün olmuyor ve yanlara baktığından yeterince güçlü etki sağlamıyor. Yanılmıyorsam Audi'lerde de hafif eğimli bir bölgede monte idi, dolayısı ile bu iyi bir çözüm olmuş olabilir. Siz de nasıl tam karşıya bakıyor mu? Ayrıca nereden buldunuz LED'leri,maliyeti ne oldu gibi sorular geliyor aklıma. Ve tabii güle güle kullanın... 80 tl mal a5 ledlerı sona dogru egımlıydı zaaten buyuk gelıyordu o panjur ıcıne sagından solundan kestım panjurun ıcınden bıraz kesmem gerektı..gece goruntusunude cekerım bugun Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl comment_34329 ledleri tesadüfen buldum kapı etrafındaki kromu arıyordum ledlerı gordum....kapı etrafındakı kromları bulamadım varsa bılgısı olan arkadaslar tavsıyelrı olursa sevınırım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl Yazar comment_34332 cam diplerindeki krom yarım çerçevelerimi diyosun murat? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl Yazar comment_34334 murat senın için araştırıyım servise sormuştum fitillerle birlikte geliyor 1000tl cıvarı fiyat vermiştikromamı yatırım yapsak demiştim, uyan bişey bulunur mutlaka Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl comment_34336 tmm Emre D. bulundugum sehırde aksesuar bulmak cok buyuk sıkıntı oluyor servıste vardır mutlaka ama cok yuksek fıyat olur. Aralık 3, 201114 yıl YkP CgTy tarafından düzenlendi ambiante kişinin rütbesidir, arkadaşın ismi Emre Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl Yazar comment_34338 ben burdan araştırır haber veririm murat sana buluruz mutlaka en şıkından Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201114 yıl Yazar comment_34479 nazar değmesin biraz daha net olsa çok daha güzel olurmuş, acaba parklarıda beyaz ampülmü yapsan? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201114 yıl comment_34480 evet parklarıda beyaz düşünüyorum vakit bulursam xenonda taktıracam sıkıntı oluyormus xenon farlar bır cözüm bulunur mutlaka... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın